• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Neki su očekivali "majstoricu"

Autori mondo.rs Autori Agencije

Trener Crvene zvezde Telekom zadovoljan činjenicom da je njegov tim završio polufinalnu seriju u dve utakmice. "Okrećemo se finalu protiv Partizana".

 Radonjić: Neki su očekivali "majstoricu" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Poput svog rivala u finalu, i košarkaši Crvene zvezde Telekom plasirali su se u finale plej-ofa na brži način, pobedom nad Mega Vizurom u dve utakmice.

Posle trijumfa u "Pioniru", igrači Dejana Radonjića savladali su ekipu Dejana Milojevića i u "Hali sportova". Domaći su bili ojačani povratnicima iz Italije - Vasilijem Micićem i Nemanjom Dangubićem, ali im to nije obezbedilo "majstoricu".

Predvođeni Raškom Katićem, Demarkusom Nelsonom i Čarlsom Dženkinsom, crveno-beli su zakazali prvu utakmicu finala protiv Partizana za subotu u 20.00 časova (TV Arena sport).

Posle utakmice, trener Zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan urađenim.

"Čestitam Megi na sjajnoj sezoni. Odigrali smo mnogo međusobnihutakmica, a ova polufinalna serija je bila posebno teška", rekao je on.

"Imali smo sreće što u prvoj utakmici nisu igrali (Vasilije) Micić i (Nemanja) Dangubić. Oni su se vratili, ali mi smo odgovorili na sve to. Držali smo kontrolu, posebno u drugom delu. Odigrali smo koncentrisano i pametno u završnici i zasluženo se plasirali u finale", dodao je.

Radonjić posebno istakao činjenicu da je njegova ekipa završila polufinalni posao u dve utakmice. Takođe, prokomentarisao je da je bilo i očekivanja da serija bude produžena i u "majstoricu".

"Vidim da se očekivalo da će biti još jedan meč u seriji, ali uspeli smo da to završimo u dve utakmice i da se odmah okrenemo Partizanu", podvukao je Radonjić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC