• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Krive su vođe navijača Zvezde na vlasti

Autor mondo.rs

Trener Partizana ocenio je da su sve tenzije u srpskoj košarci proizvod "koncepta" da se crno-beli "bace na prosjački štap".

 Vujošević: Krive su vođe navijača Zvezde na vlasti Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

 Ekipa Partizana u subotu je na startu finalne plej-of serije izgubila od Crvene zvezde Telekom 88:97, u meču koji su obeležila dva prekida, opšta tuča na terenu, pražnjenje hale i na kraju igra "tri na pet".

Duško Vujošević okrivio je sudije (Belošević, Nikolić, Obrknežević) da su sprečavale njegov tim da uhvati rezultatski priključak i da su izazivale loše reakcije.

"U suštini, sve ovo je plod jedne ogromne tenzije, koja proizilazi iz koncepta da se Partizan baci na prosjački štap. Da li sa idejom da se rasproda ovaj tim, i da odem ja, kao neko ko objavljuje ovakve stvari, umesto da ćuti i da dozvoli da se te stvari dešavaju nemo", rekao je trener crno-belih.

"Zamislite ovaj tim, bez svih ovih igrača i bez mene. E, onda će da bude realizovan koncept onih koji su ga uspostavili. Onda će Zvezda da bude zaista velika i košarka da bude onakva kakva treba da bude".

Vujošević je objasnio da tenzije u košarci ne izaziva on...

"Tenzije nastaju od trenutka kada su vođe Zvezdinih navijača uzele vlast u Srbiji, počele na vladajuća mesta da postavljaju ljude po kriterijumu da su strastveni navijači Zvezde, i vode ovu zemlju, pogotovo ovaj sport, u sunovrat".

"Neke stvari ne mogu da se kažu na lep način, niti diplomatskim rečnikom. Jednostavno, čovek može da oseća šta je pravedna stvar i da stane iza toga, ili da vodi računa o svom konformizmu i hedonizmu i da o tome ne priča".

Šta i kako dalje, trenutno niko ne može da predvidi, ali ne izgleda dobro.

"Igrači su pod pritiskom, ničije strpljenje nije beskonačno. Ako nekome treba takva titula, mi je pod jedan nećemo priznati, a pod dva, videćemo...", završio je Vujošević.

Druga utakmica trebalo bi da bude odigrana u ponedeljak, pred navijačima Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC