• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hemofarm demantovao Beobasket

"Marjanović je sam odlučio da se povuče sa drafta, i to zbog obaveza prema srpskoj reprezentaciji", tvrde Vrščani u saopštenju.

 Hemofarm demantovao Beobasket Izvor: MONDO

Čelnici Hemofarma demantovali su da su svom centru Bobanu Marjanoviću zabranili da učestvuje na draftu, kao i da mu nisu odobrili da putuje u SAD i trenira sa NBA klubovima.

Hemofarm je u saopštenju naveo da oni sasvim drugačije razmišljaju i da podržavaju mlade igrače da se pojave na draftu, jer time, pored sopstvene afirmacije, dokazuju da Srbija jeste i da će uvijek biti zemlja talentovanih košarkaša.

"Marjanović je sam odlučio da se povuče sa drafta, i to zbog obaveza prema reprezentaciji. Mediji moraju da cijene njegovu odluku", navodi se u saopštenju.

Menadžerska agencija Beobasket, koja zastupa Marjanovića, na svom sajtu je u petak objavila da je klub zabranio igraču da odleti "preko bare".

"Marjanović nije dobio odobrenje kluba da ide u SAD i da trenira sa NBA klubovima, što bi sigurno smanjilo njegove šanse da bude draftovan u prvoj rundi. To je bio jedan od glavnih razloga njegovog povlačenja sa drafta", stoji na sajtu Beobasketa.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC