• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Milan Mačvan odustao od NBA drafta

Košarkaški klub Hemofarm iz Vršca saopštio je da je mladi centar Milan Mačvan donio odluku da se povuče sa ovogodišnjeg NBA drafta.

 I Milan Mačvan odustao od NBA drafta Izvor: MONDO

"Uz konsultacije, prije svega sa roditeljima, a potom sa Upravom kluba i agencijom FAME Europe, koja ga zastupa, Mačvan je donio odluku, koja je po njegovim riječima, najbolja za nastavak njegove karijere", saopštio je Hemofarm.

Kao glavni razlog odustajanja Mačvana od drafta Hemofarm je naveo želju perspektivnog centra da pruži svoj maksimum u Srbiji i da da lični pečat srpskoj košarci. Prije Mačvana, sa drafta se povukao i Boban Marjanović.

"Takođe, obaveze u reprezentaciji sa kojom je osvojio brojne medalje, kao i želja da sa svojim klubom Hemofarmom osvoji svoju prvu seniorsku klupsku titulu i da se takmiči u Evroligi, umnogome su uticali na njegovu odluku", saopštio je klub.

Stručnjaci Evrokupa procijenili su da je Milan Mačvan "Zvijezda u usponu". Mladi centar Hemofarma vlasnik je i brojnih drugih priznanja, od kojih se posebno titula najboljeg mladog igrača svijeta na ovogodišnjem Najk Hup samitu.

"Milan Mačvan je ovom odlukom poručio košarkaškoj javnosti da ima još mnogo toga da pruži Srbiji i Hemofarmu", mišljenja je vršački košarkaški klub.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC