• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Zvezda će imati mlađi tim

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih istakao da je već počelo da se radi na formiranju ekipe, koja će biti mlađa nego prošle sezone. Veruje da će iskoristiti na pravi način poziv Evrolige i da će igrati na način na koji će svi biti zadovoljni.

 Radonjić: Zvezda će imati mlađi tim Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Čelni ljudi Crvene zvezde odlučili su da Dejan Radonjić ostane na kormilu i naredne sezone. Crnogorski trener kaže da je zadovoljan zbog ukazanog poverenja.

"To je obaveza za mene, ali i velika motivacija da u sledećoj sezoni odemo korak dalje u odnosu na prethodnu. Nismo uspeli da da pečatiramo sjajnu sezonu i iskoristimo iskustvo sa Fajnal fora ABA lige, za koji pretpostavljam da više neće ni biti. odigrali smo 72 meča u sezoni i potrebno je da sve to stavimo u funkciju i sledeće sezone uradimo dobar posao", izjavio je za "Sport" Dejan Radonjić nakon što ga je podržala Skupština kluba.

Kada je reč o planovima za novu sezonu, Radonjić ističe da će crveno-beli imati mlađi tim.

"Najbitnije je da smo krenuli sa pravljenjem ekipe i u narednim danima radićemo još konkretnije na tom polju kako bismo napravili ekipu za ispunjenje ambicija. Biće to mlađi tim", dodao je strateg Zvezde.

On je istakao da se pregovara sa igračima kojima je istekao ugovor, ali se razmišlja i o mlađima koji nastpaju za FMP.

"Kada je reč o igračima kojima je istekao ugovor, još uvek smo u procesu pregovora, dogovora i analiza, pa će se narednih dana znati nešto konkretnije. Takođe još uvek je rano za donošenje odluke o priključivanju momaka iz ekipe koja je postala juniorski prvak Evrope. Postoji drugi tim (FMP) i pokušaćemo, izvlačeći pouke iz prošle sezone, da sve igrače stavimo u položaj da najveću korist na kraju ima Crvena zvezda. Kao što smo imali prilike da vidimo u slučaju Tejića, Rebića i malo starijeg Mitrovića".

Strateg crveno-belih rekao je da za sada još nema promena u stručnom štabu, kao i da će se naknadno razmatrati opcija dovođenja pojačanja.

"Prvo ćemo razgovarati o timu a naknadno o stručnom kadru. Prvo je neophodno da sagledamo sastav koji imamo, pa ćemo onda donositi odluke o pojačanjima. Naravno, one će zavisiti i od prilika na tržištu".

Radonjić je napomenuo da je veoma zadovoljan što će crveno-beli ponovo nastupati u Evroligi.

"veliko je zadovoljstvo što imamo kontinuitet nastupa u Evroligi i siguran sam da ćemo na najbolji način iskoristiti vajld kartu, kako u prelaznom roku, tako i kasnije. Ipak, moramo prvo da sačekamo žreb. Videli smo koliko je bio bitan u prošloj sezoni, a nadam se da ćemo ovog puta imati malo više sreće. Želimo da napravimo dobar tim i da igramo na način da svi budemo zadovoljni", istakao je trener, koji je još od 1998. godine najduže na klupi Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC