• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdan (ne) ostaje, Bertans u Galati ili Pireju

Autor mondo.rs

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio da su počele "karakteristične igre" u vezi sa daljom sudbinom najboljeg igrača crno-belih. "Novosti" prenose i ko je zainteresovan za Letonca.

 Bogdan (ne) ostaje, Bertans u Galati ili Pireju Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kada je generalni menadžer Finiksa poručio da Sansi neće sledeće sezone računati sa Bogdanom Bogdanovićem, postalo je nejasno gde će najbolji igrač Partizana nastaviti karijeru.

Njegov menadžer Aleksandar Rašković izjavio je pre drafta da su sve misli perspektivnog košarkaša usmerene ka NBA ligi. Sada, nakon drafta, postavlja se pitanje gde će traženi bek igrati sledeće sezone.

"Normalno da bih voleo da ostane u Partizanu kada još neće u NBA, kao što izvesne šanse postoje, uprkos komplikovanoj finansijskoj situaciji u klubu. Međutim, egzistiraju i zaveslaji u kontrasmeru", objasnio je trener crno-belih Duško Vujošević za "Sport".

"Menadžerska agencija intenzivno traži prostor da Bogdanović izvesno vreme još provede u Evropi, ali, ne računajući da će to biti Partizan, tako da su već počele karakteristične igre. Bogdan ima opciju da izađe iz ugovora pod određenim uslovima, ako se odluči za odlazak u NBA", dodao je trener Partizana.

Naredni dani pružiće odgovor na pitanje dalje Bogdanovićeve sudbine u crno-belom dresu. Istovremeno će sa budnom pažnjom biti praćeno i ko bi još mogao da napusti Humsku, posle Žofrija Lovernja.

"Novosti" pišu da bi to lako mogao da postane Davis Bertans, za koga su interesovanje pokazali Galatasaraj i Olimpijakos.

"Ostaje još da se vidi ko će od ta dva kluba ispuniti obavezu prema Partizanu, odnosno ko će isplatiti ugovorom propisano obeštećenje (Galata je ponudila 200.000€, što je znatno manje), a zatim i zadovoljiti finansijske uslove letonskog reprezentativca", piše taj list.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC