• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savanović: Đorđević me šokirao

Autor mondo.rs

Srpski košarkaš istakao da je "ostao bez reči" nakon saznanja da se nije našao na širem spisku selektora "orlova" za Svetski kup u Španiji. "Sve sam podredio tome da se 9. jula pojavim u Beogradu"...

 Savanović: Đorđević me šokirao Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Duško Savanović bio je na najširem spisku selektora Aleksandra Đorđevića za Svetski kup u Španiji objavljen početkom juna. Ipak, nepunih mesec dana kasnije saznao je od novinara posle konferencije za medije u Beogradu da je "precrtan".

Iskusni košarkaš Efesa nije krio da je šokiran tom informacijom.

"Iskreno, u šoku sam! Razgovarao sam sa selektorom još u martu i tada mi je rekao da računa na mene, da imam još mnogo toga da pružim reprezentaciji. Ne znam, sada sam ostao bez teksta. Uhvatili ste u trenutku dok sam se ukrcavao na avion, letim na more sa porodicom, a sve sam podredio tome da budem u Beogradu 9. jula na prozivci. Ne znam šta da kažem", izjavio je za "Sport" iznenađeni Savanović.

On je dodao da je selektor lako mogao da ga obavesti da mu nije u planovima za Mundobasket.

"Ne bi bilo nikakvih problema da mi je to saopštio, ovako sam zaista razočaran zbog način na koji sam saznao za vest, a ponoviću sve sam podredio reprezentaciji. Mnogo me sve ovo 'žulja'", razočaran je Savanović.

A selektor je imao objašnjenje za novinare zašto je Savanovića izostavio sa spiska.

"Gledamo u budućnost, a Dule ima 31 godinu i zato sam se odlučio za neka druga rešenja na njegovoj poziciji krilnog centra. On je mnogo dao reprezentaciji, to nije sporno, ali ne možemo na njega da računamo na duži period. Plus, sezona u Anadolu Efesu nije bila na zadovoljavajućem nivou... Toga je i on svestan", objasnio je detaljno Đorđević zbog čega je Savanovića izostavio sa spiska od 20 igrača koji konkurišu za mesto u timu Srbije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC