• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoc doveo opake bekove

Autor mondo.rs

U Fenerbahčeu traje veliki remont ekipe za sledeću sezonu...

 Žoc doveo opake bekove Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Željko Obradović u prvoj sezoni sa Fenerbahče Ulkerom je osvojio titulu prvaka Turske, ali se u mečevima Top 16 faze Evrolige videlo da njegov skupoceni sastav nije kadar da ostvari sve ambicije kluba.

Zato će sastav Fenera na jesen izgledati drugačije u odnosu na tim koji je nedavno pobedio Galatasaraj u finalu plej-ofa (4:3).

Istanbul su već napustili Bo Mekejleb i Linas Kleiza, a potpisani su ugovori sa "kombo" bekom Rikijem Hikmenom i sjajnim šuterom Endruom Gaudlokom, koje je zimus i beogradska publika mogla da vidi na delu.

Hikmen (29, 189 cm) je prethodne dve sezone nastupao za Makabi, sa kojim je u maju mimo očekivanja osvojio Evroligu. Logično, najistaknutijim igračima tog tima je narasla cena, a Makabi nije želeo da krši stroge postulate svoje finansijske politike, pa ga je pre Hikmena napustio i MVP Fajnal fora Tajris Rajs.

Gaudlok (25, 191 cm) je igrajući za Uniks postao najbolji strelac Evrokupa i MVP regionalne VTB lige. Minula sezona mu je bila prva u Evropi, nakon dve godine provedene u Los Anđeles Lejkersima.

Fenerbahče od zvučnih imena na bekovskim pozicijama ima još Hrvata Bojana Bogdanovića, pa iako je budućnost Emira Preldžića neizvesna, čini se da je to već prevelika gužva da bi kod Željka Obradovića stigao i Bogdan Bogdanović.

U tom slučaju bi mladi bek Partizana mogao u neki drugi veliki evropski klub.

Prema nezvaničnim informacijama, u red za "Zvezdu u usponu" Evrolige stao je i klub sa daleko najvećim budžetom na kontinentu - CSKA.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC