• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽURNAL: Bogdanović potpisuje za Fener

Tiražni sportski dnevnik objavio je da će najtraženiji mladi srpski igrač u subotu postati član Fenerbahče Ulkera.

 ŽURNAL: Bogdanović potpisuje za Fener Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nastavlja se trend odlazaka košarkaša Partizana u timove pod vođstvom Željka Obradovića!

Kako je u subotu objavio "Sportski žurnal", pozivajući se na izvore iz Turske, Bogdan Bogdanović (21 godina, 198 cm) će za obeštećenje od oko milion evra preći u Fenerbahče Ulker, a potpisivanje ugovora trebalo bi da usledi tokom dana.

"Zvezda u usponu" Evrolige tako će nastaviti da se razvija kod najtrofejnijeg evropskog trenera i u najkvalitetnijem kontinentalnom takmičenju, čiji žreb je na programu 10. jula.

Prethodnih dana i nedelja su interesovanje za Bogdanovića pokazali Bajern i CSKA, ali će, prema pisanju "Žurnala", on završiti tamo gde je od početka bilo najrealnije - zbog veza Obradovića sa Partizanom, činjenice da Obradović i Bogdanović imaju istog agenta (Aleksandra Raškovića), ali i zato što je Fenerbahče finansijski dovoljno moćan da plati korektnu cenu za potencijalnu novu zvezdu evropske košarke.

Podsetimo da je bek Partizana prošle nedelje draftovan od strane Finiks Sansa, sa kojima se dogovorio da ode u NBA za godinu ili dve. Ugovor sa Fenerbahčeom sigurno će sadržati klauzulu kojom će biti definisani uslovi odlaska "preko bare".

Pošto su već ostali bez Žofrija Lovernja i Davisa Bertansa, crno-belima ostaje da vide hoće li pustiti još nekog od atraktivnih igrača, koji su pod ugovorom, pre svih Lea Vestermana.

Saša Pavlović i Dragan Milosavljević su slobodni igrači i njih u pričama vezanim za prelazni rok ne treba tretirati kao članove Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC