• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA tračevi: Ko sve želi da razbije "Big 3"?

Autor mondo.rs

Predsednik Majamija Pat Rajli uveren je da ostaju i Džejms i Vejd i Boš, pa je već počeo da skuplja ekipu po njihovom ukusu. Ali, rade i drugi...

Predsednik Majami Hita Pat Rajli uveren je da će i Lebron Džejms i Dvejn Vejd i Kris Boš ostati na Floridi, tačnije vratiti se, nakon što su sva trojica iskoristila pravo prekida ugovora i izlaska na tržište u svojstvu slobodnih igrača.

Dok svaki od pomenute trojice ima pravo slobodno da pregovara sa zainteresovanim klubovima, Rajli radi na tome da u Majamiju okupi što veći broj igrača po ukusu trija "Big 3", kako bi oni odlučili da potpišu nove ugovore sa Hitom i krenu u pohod na treću zajedničku titulu.

"USA Today" objavio je tekst o tome da je Rajli, privatno, uveren u to da će vratiti prve tri zvezde ekipe nakon što je postigao dogovore sa Džošom Mekrobertsom i Danijem Grendžerom. On planira da se veoma brzo sastane sa Džejmsom, a pretpostavka je da će ga "King" pitati kakvi su ishodi razgovora sa Bošom.

Džejms ne krije da pregovara sa svojim prvim NBA klubom, koji je "izdao" 2010. godine kada je pristupio projektu "Big 3", Klivlend Kavalirsima.

Međutim, još jedna šampionska franšiza ima nameru da se vrati na staze stare slave. Naime, sa Dvajtom Hauardom i Džejmsom Hardenom u postavi, Hjuston Roketsi namerili su se na dve velike zvezde. Prva je Karmelo Entoni, a druga Boš.

"USA Today" piše da je generalni menadžer Hjustona Daril Mori stupio u kontakt sa Bošom i ponudio mu veoma jak ugovor, svestan da bi onda praktično bio favorit u jurnjavi za još jednom velikom zvezdom, Entonijem. Rajli će morati da se suoči sa Hjustonovom ponudom za Boša od 80 do 90 miliona dolara za četiri sezone.

Što se Džejmsa tiče, "USA Today" piše da samo on zna gde je njegova glava trenutno i da je jako teško predvideti ishod. Ono što je očigledno jeste da su u Klivlendu spremni sve da zaborave kako bi dobili nazad "svog" četvorostrukog MVP igrača, pa je tako i povučeno uvredljivo pismo predsednika franšize na račun "Kinga", koje je prkosno stajalo na portalu kluba četiri godine.

Vlasnik Kavsa Dan Gilbert navodno je putovao na Floridu, a da li se tamo sastao sa Džejmsom, medijima nije poznato. Džejmsov agent Rič Pol pričao je sa Klivlendom, Hjustonom, Finiks Sansima, Dalas Meveriksima i Los Anđeles Lejkersima.

Sledeći je sastanak sa Rajlijem, koji navodno ima i spreman najgori mogući scenario. Ukoliko bi ostao bez "Big 3" trupe, sa potpisanim Mekrobertsom i Grendžerom, vratio bi u klub brojne slobodne agente poput Krisa Andersena, Reja Alena, Marija Čalmersa, Rašarda Luisa, dao ugovor rukiju Šabazu Napijeru, a ostatak sastava popunio igračima koji igraju za minimalce, čekajući naredno leto i nove slobodne agente.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC