• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Kolo prvi Francuz u CSKA

Autor mondo.rs

Nekadašnji bek Valensije vratio se iz NBA lige u Evropu, potpisavši ugovor na "dve plus jednu" sezonu sa slavnim ruskim klubom.

"Kombo" bek Nando de Kolo (27 godina, 196 cm) prvo je pojačanje CSKA u aktuelnom prelaznom roku, ne računajući to što je Miloš Teodosić produžio ugovor.

Francuski reprezentativac je 2012. prešao iz Valensije u San Antonio Sparse, ali je tamo tokom jedne i po sezone igrao epizodnu ulogu, kao i u Toronto Reptorsima, gde je "trejdovan" sredinom februara.

Zato ne čudi njegova odluka da prihvati ponudu "tešku" milion i po evra godišnje (neto) i priključi se klubu koji uvek ide na titulu prvaka Evrope.

"U Nandu smo dobili kvalitetnog i polivalentnog igrača na spoljnim pozicijama. Razgovarao sam sa njim više puta i video da želi da bude deo organizacije CSKA. Potrebni su nam 'gladni' i motivisani košarkaši, a siguran sam da je njegova motivacija na izuzetno visokom nivou", rekao je novi strateg "armejaca" Dimitris Itudis.

De Kolo je profesionalnu karijeru počeo u Šoleu, a od 2009. je bio u Valensiji, sa kojom je osvojio jedan Evrokup. Sa reprezentacijom ima zlato i srebro sa prvenstava Evrope 2013, odnosno 2011. godine.

Njegov agent Vasim Butanos rekao je da po isteku dvogodišnje saradnje sa CSKA nije isključena mogućnost povratka u NBA ligu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC