• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević o povredama dvojice Vladimira i Novici...

Autor mondo.rs

Lučić i Micov pojavili su se na prozivci, ali pitanje je kada i da li će uopšte moći u punoj meri da se priključe reprezentaciji Srbije.

 Đorđević o povredama dvojice Vladimira i Novici... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Vladimir Micov i Vladimir Lučić pojavili su se na prozivci selektora Aleksandra Đorđevića, iako svako sa svojim problemima, ali...

I dalje je pitanje da li i kada će oni moći da rade punim tempom, odnosno da li će se priključiti treninzima reprezentacije Srbije na putu ka Mundobasketu u Španiji.

Micov ima problema sa infekcijom jetre, dok Lučića dugo već muče leđa i on zbog toga nije nastupio prošlog leta na Evrobasketu u Sloveniji.

Selektor Đorđević, posle prozivke, rekao je nekoliko reči o obojici.

"S Lučićem i Micovim smo u kontaktu oko svega. Micov je odmah posle odmora uradio analizu krvi, i dalje će raditi, kreće sa nama i ima potpuno odvojen program. Dok njegov i naš lekar ne daju zeleno svetlo on neće raditi punim intenzitetom", rekao je Đorđević i dodao:

"U obavezi smo da Lučić reši problem koji ima već par godina i u tom pravcu ide naša saradnja. Sa njegove strane postoji apsolutna želja i volja da to uradi. Ako dobije zeleno svetlo u odnosu na njegovu povredu radiće sa nama. Svima nam je u interesu da jednom takvom igraču pomognemo. To je i moja lična želja".

Na kraju, selektor je poslednji put prokomentarisao potez Novice Veličkovića, koji mu je saopštio da ne može da igra za reprezentaciju tek kada je Đorđević odredio i pročitao širi spisak i sa njegove pozicije udaljio neke druge igrače.

"Novica se javno izvinio i mislim da je to uradio iskreno. Završena priča", kratko je rekao Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC