• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda izbegla "pakao"! Ide u Pirej!

Autor mondo.rs

Srpski predstavnik mogao je da upadne u "Grupu (C) smrti" Evrolige, ali je završio u Grupi D, uz Olimpijakos, Valensiju, Laboral Kuću, Galatasaraj i Neptunas!

Navijači Crvene zvezde strepeli su tokom žreba za Evroligu! Na kraju su, ipak, zadovoljni pogledali sastav grupe svojih ljubimaca.

Pored toga što će tim Dejana Radonjića igrati protiv dva tima koja su priželjkivali - Olimpijakosa i Valensije, kao i litvanskog vicešampiona Neptunasa, neizbežno je konstatovati i da je i sreća pogledala srpskog predstavnika.

Pri kraju žrebanja timova iz petog šešira, u njemu su ostale dve cedulje, sa imenima "Crvena zvezda Telekom Belgrade" i "FC Bayern Munich".

Prvi izvučeni tim trebalo je da igra u Grupi C, uz Barselonu, Panatinaikos, Fenerbahče i Armani. Srećom, u tu grupu je otišao nemački klub, čime je razjašnjeno i da će sastav Grupe D biti:

Olimpijakos, Valensija, Laboral Kuća, Galatasaraj, Crvena zvezda Telekom i Neptunas Klapejda.

Dakle, razjašnjeno je da će crveno-beli i sledeće sezone igrati bar dva puta protiv Laboral Kuće, koju su prošle sezone dva puta pobedili u Evroligi.

Takođe, rival će im biti i osvajač Evrokupa - Valensija, kao i Galatasaraj, učesnik Top 16 faze prošle sezone, protiv koga su igrali u takmičarskoj 2012/13, takođe u Evrokupu.

GRUPA A: Real, Efes, Žalgiris, Nižnji, Sasari, kvalifikant.
GRUPA B: CSKA, Makabi, Unikaha, Alba, Cedevita, Limož.
GRUPA C: Barselona, Panatinaikos, Fenerbahče, Armani, Bajern, Turov.
GRUPA D: Olimpijakos, Valensija, Laboral Kuća, Galatasaraj, CRVENA ZVEZDA TELEKOM, Neptunas

Uoči ceremonije, uručene su i nagrade. Dejvid Blat zahvalio je video linkom na priznanju "Aleksandar Gomeljski", namenjenom najboljem treneru. U sali je prisutan Toni Parker, kao predstavnik Asvela.

Najpre su izvučeni četrvtfinalni parovi kvalifikacija, koje će biti održane u Ostendeu. Pobednik turnira plasiraće se u Evroligu, a u svakoj rundi biće odigran po jedan meč. Parovi su: Uniks - Stelmet, Hapoel - Nimburk, Asvel - Ostende, VEF Riga - Strazbur.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC