• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica "galaktikos", Uroš ide u Pamesu

Polako se naziru klubovi, koji bi mogli da ukradu ostatak Partizanovog TNT trija.

 Novica "galaktikos", Uroš ide u Pamesu Izvor: MONDO

Poslije transfera Milenka Tepića u Panatinaikos, italijanski i španski mediji pišu o tome da će Novica Veličković preći u Real Madrid, a Uroš Tripković u Pamesu.

Novica Veličković po svemu sudeći nije bio želja CSKA iz Moskve, nego Etorea Mesine. Italijanski trener otišao je iz Rusije, preuzeo madridski Real i sada upravo taj klub slovi za "favorita" u pregovorima sa Partizanom i mladim asom, piše basketnet.it.

Uporedo sa predstavljanjem Mesine u Realu, Veličković i Raša Nesterović naglašeni su kao košarkaši koje Italijan "podhitno" želi da vidi na treningu u "Vistalegreu". Obeštećenje Partizanu od 500.000 evra ne predstavlja nikakvu prepreku za madridski klub, koji je pod patronatom FK Real Madrid, odnosno bogatog Florentina Pereza.

Prepreku predstavlja Unikaha iz Malage, koja se takođe uključila u pregovore sa Veličkovićem i njegovim menadžerom Aleksandrom Raškovićem, kako bi nadomestila odlazak Markusa Hejslipa.

Od ranije je poznato da dva atinska giganta, Olimpijakos i Panatinaikos pregovaraju sa Partizanom oko transfera MVP igrača Superlige i dobitnika nagrade "Buduća zvezda" od strane trenera učesnika Evrolige za sezonu 2008/09.

Spahija ne želi da ispusti i Tripkovića

Španska Pamesa već neko vreme vodi pregovore sa Partizanom o dovođenju Uroša Tripkovića, a prema pisanju "Superdeportea" skoro je izvesno da će Tripkovića nastaviti niz Partizanovih igrača u ovom klubu.

Isti izvor navodi da je trener Neven Spahija dugo pratio i želeo Tepića, Veličkovića i(li) Tripkovića u timu za sledeću sezonu i da sada, kada su prva dvojica "otpala", nikako ne želi da propusti poslednju priliku da dovede sjajnog srpskog šutera.

Ukoliko se ovaj transfer realizuje, Tripković će biti čak šesti košarkaš Partizana koji će obući narandžasti dres Pamese, pošto su prije njega to činili Dejan Tomašević, Dejan Milojević, Željko Rebrača, Vule Avdalović i Kosta Perović.

Ovaj posljednji će i sačekati Tripka u Pamesi ovog ljeta.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC