• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kralj" se vratio kući: Lebron Džejms u Klivlendu!

Autor mondo.rs

Zvanično najkorisniji košarkaš NBA lige posle četiri godine u Majamiju i dva šampionska prstena, odlučio da potpiše za tim koji ga je draftovao 2003.

Klivlend - Majami - Klivlend!

Razočaranje i bes, nakon odluke Lebrona Džejmsa da pre četiri godine ode na Floridu, vratili su se navijačima Kavalirsa i vlasniku kluba Denu Gilbertu kao bumerang, ali u pozitivnom smislu.

Četvorostruki MVP lige i dvostruki MVP finala plej-ofa oprostio im je poruke gneva, spaljivanje dresova sa njegovim prezimenom i otvoreno pismo u kome je Gilbert bez dlake na jeziku nipodaštavao njegove igračke i ljudske kvalitete.

Lebron Džejms odlučio je da na vrhuncu svoje karijere napusti Majami Hit i vrati se u Klivlend, njegov NBA tim po rođenju u obližnjem Ejkronu, ali i po tome što su ga Kavalirsi odabrali kao prvog "pika" na draftu 2003. godine (objektivno, svako bi ga odabrao!)

Za razliku od čuvene "Odluke" (The decision) iz 2010, kada je ime novog kluba saopštio u direktnom TV prenosu, popularni "Kralj" ovog puta se oglasio na sajtu "Sports Ilustrejtid", ekskluzivnom izjavom novinaru Liju Dženkinsu.

Džejms je za sedam sezona u bordo-zlatnoj opremi odveo ekipu do samo jednog plasmana u finale plej-ofa, pritisak medija postao je neizdrživ i odlučio je da udruži snage sa Dvejnom Vejdom i Krisom Bošom. Ekipa Hita predvođena njima trojicom osvojila je titule 2012. i 2013, dok je 2011. i ove godine gubila u finalu od Dalasa, odnosno San Antonija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC