• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kecman za MONDO: Partizan me nije zvao

Panatinaikos nije produžio ugovor sa Dušanom Kecmanom i to je bio signal da krenu priče o njegovom povratku u Partizan.

 Kecman za MONDO: Partizan me nije zvao  Izvor: MONDO

Čak se i na pojedinim renomiranim košarkaškim sajtovima može pročitati da će "iskusni Srbin sljedeće sezone igrati za Partizan"...

"To je vijest koju je prije desetak dana pustio neki litvanski sajt. Sa Partizanom uopšte nisam u kontaktu, a ni ona priča o Paneliniosu nema veze sa životom. Slobodan sam igrač i čekam ponude", rekao je Kecman za MONDO.

Prekaljeni krilni košarkaš boraviće u Beogradu još nekoliko dana. Slijedi odlazak na more, pa 13. jula početak priprema reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

"Svaki igrač voli da što prije riješi pitanje novog kluba. Ja ću tokom sljedeće nedelje sigurno razgovarati sa svojim agentom, da vidim ima li nešto interesantno za mene. Ali nema razloga da žurim, znam da će se nešto otvoriti. U principu se prelazni rok zahuktava tek od jula", opušten je Kecman.

Šta će biti presudno pri odabiru nove sredine? Minutaža, novac, ambicije tima...

"Uvijek je prioritet da to bude ekipa koja će se boriti za trofeje. Prošle sezone sa Panatinaikosom mi se sve poklopilo. Sigurno je da želim da igram u kvalitetnom takmičenju".

Kakvi su utisci poslije sezone provedene u Atini?

"Prezadovoljan sam. Osvojili smo tri trofeja, bolje od toga ne može. Što se tiče uloge u timu, ja sam od početka znao kakva će ona biti i nisam se uzbuđivao oko minutaže. Gledao sam da odradim najbolje to što se od mene tražilo i isplatilo mi se. U Panatinaikosu su svi okrenuti uspjehu tima, a lični interesi su u drugom planu".

Milenko Tepić dolazi u tim u kojem ima mnogo iskusnih bekova, koji vole da imaju loptu u rukama. Prognoza?

"Pretpostavljam da mu je Željko Obradović objasnio šta očekuje od njega. Znam da će mu ostali igrači pomoći da se adaptira i ne sumnjam da će se dobro uklopiti. Tepićeva prednost je što može da igra na više pozicija, ne mora da bude plejmejker kao u Partizanu ove sezone. Vjerujem da će mu Željko pronaći adekvatnu ulogu".

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC