• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Leo Vesterman je igrač Barselone"

Autor mondo.rs

Menadžer francuskog košarkaša potvrdio je pisanje katalonskih medija. Pitanje je samo da li će Partizan dobiti obeštećenje i da li će Vesterman prvu sezonu odigrati za Limož.

 "Leo Vesterman je igrač Barselone" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Leo Vesterman je igrač Barselone!

Pod kojim uslovima i da li je Partizan od tog transfera nešto zaradio, za sada nije poznato. Pričalo se o tome da će Vesterman raskinuti ugovor sa crno-belima, ali je njegov menadžer Miodrag Ražnatović to demantovao.

Dan kasnije, Ražnatović je "tvitnuo" da je "Barselona stekla pravo na Vestermanov ugovor", ne objašnjavajući šta to konkretno znači i da li je Partizan gubeći to pravo nešto i zaradio. Dodao je samo "da će više biti poznato u narednim danima".




Vesterman (1992, 196 cm), koji je u Partizan došao leta 2012. godine, imao je još jednu sezonu ugovora sa srpskim klubom, posle čega bi postao slobodan igrač. Evropski mediji prethodnih dana bave se spekulacijama oko toga gde bi on mogao da nastavi karijeru, pretpostavljajući da je Partizanu u interesu da zaradi Francuzu, pre nego što i bez raskida ugovora bude slobodan u promeni sredine.

Tako je nekoliko katalonskih portala, poput "Esport 3" i "L'Esportiu", u četvrtak objavilo vest da će Vesterman ovog leta otići u Limož, ali da će to biti samo usputna stanica na putu ka Barseloni, gde ga, citiramo, vide kao budućnost kluba zajedno sa Tomasom Satoranskim.

Portali podsećaju i da je Vesterman dva puta u karijeri kidao ligamente desnog kolena, prvo 2010. godine, a onda i prošlog novembra na utakmici crno-belih sa CSKA iz Moskve, posle čega se nije vraćao na parket do kraja sezone.

"Verovatno će doći do raskida saradnje (Partizana i Vestermana). On ima 'veliki' ugovor, nema drugog rešenja. Vesterman je igrač koji mi je posebno drag, jedan izuzetno pošten momak, koji je igrao i ponašao se sa puno ljubavi prema klubu", izjavio je za "Sport" Duško Vujošević.

Vesterman je, posle Žofrija Lovernja, Davisa Bertansa i Bogdana Bogdanovića, četvrti košarkaš koji je ovog leta otišao iz redova srpskog šampiona.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Jel to se Partizan i definitivno raspada ?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC