• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medalja! Preko Hrvata do bronze!

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Grčkoj.

"Orlići" se u Srbiju vraćaju sa bronzom oko vrata!

Mlada reprezentacija Srbije u "malom" finalu, u meču za treće mesto na Evropskom prvenstvu na Kritu, pobedila Hrvatsku 79:66 (17:18, 22:18, 22:12, 18:18). 

Najefikasniji u selekciji Srbije bili su Marko Tejić i Oliver Jaramazsa 16, odnosno 15 postignutih poena, dok je Jovan Novak ubacio 14. Uporaženoj ekipi bolji od ostalih bio je Karlo Zganec koji je postigao17 poena. 

Srbija je bolje otvorila meč i povela sa 9:6, ali su košarkašiHrvatske serijom 11:0 preokrenuli rezultat na 9:14. Seriju Hrvatskeprekinuo je sa četiri uzastopna poena Đoko Šalić. 

Do kraja prve četvrtine Hrvatska je održavala minimalnu prednost,dok su se u drugom periodu ekipe smenjivale u vođstvu, ali nijednanije uspela da napravi ozbiljniju prednost. 

Sredinom treće četvrtine mladi košarkaši Srbije su prelomili meč, a tri minuta pre kraja tog dela igre stekli su i prvu dvocifrenu prednost (55:44). 

Do kraja te deonice izabranici Dejana Milojevića samo su povećaliprednost, pa su na poslednji odmor otišli sa 13 poena prednosti. 

U poslednjoj četvrtini Hrvatska je nekoliko puta zapretila,smanjivala prednost na manje od 10 poena, ali su reprezentativciSrbije svaki put uzvratili i bez većih problema zadržali prednost dokraja. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC