• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić: Radonjić zna šta mogu

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije ističe da je igrati u Crvenoj zvezdi Telekom "velika čast i obaveza", da je srećan što će igrati Evroligu, kao i da nema nikakva očekivanja, već samo obećava da će na terenu pružiti maksimum.

 Kalinić: Radonjić zna šta mogu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nikola Kalinić posle sezone provedene u Radničkom iz Kragujevca naredne tri godine nastupaće u dresu Crvene zvezde.

"Zvezda je jedan od dva najveća kluba u Srbiji, prepoznatljiva čak i na evropskom nivou. Velika je čast igrati tu, ali i obaveza. Sada jedva čekam da krene sezona i učiniću sve da opravdam poverenje", izjavio je za "Sportski žurnal" Kalinić.

Povezane vesti

Krilni igrač, koji se nalazi na Kopaoniku, na pripremama sa reprezentacijom Srbije za Svetsko prvenstvo, zapravo će se vratiti na Mali Kalemegdan.

"Posle Spartaka imao sam epizodu u Crvenoj zvezdi. To je bila sezona kada se Zvezda sa zadrom borila za opstanak u ABA ligi, kada je trener bio Mihajlo Uvalin. Možda je to tada bio preveliki skok, iz Srpske u Jadransku ligu i nisam uspeo da se dokažem, niti da dobijem šansu. Klub se odlučio za neku drugu strategiju, a sada se vraćam i nadam se da će biti uspešnije".

Kalinić je otkrio da je nije u poptunosti zadovoljan prethodnom sezonom koju je proveo u Radničkom i da je nekako bio logičan prelazak u drugi klub, na viši nivo takmičenja, o kome svi sanjaju - Evroliga.

"Upoznao sam se sa trenerom Dejanom Radonjićem i rekao mi je šta očekuje od mene. Još se ne zna kakav će tim biti, ali se od mene oekuje da pružim najbolje i naravno beskompromisna borba. Radonjić zna šta mogu", dodao je Kalinić i izneo i šta on sam očekuje da može da uradi u predstojećoj sezoni.

"Uvek kada me to pitaju kažem 'ništa', samo da ću dati sve od sebe. Videćemo za šta će to biti dovoljno... Nadam se za dosta toga", istakao je Kalinić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Srećno ti bilo u novoj sredini i da se pokažeš u što boljem svjetlu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC