• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Pešić u "pat-poziciji”

Svetislav Pešić uskoro će otići na zasluženi odmor, a dilema o njegovom ostanku na klupi Crvene zvezde možda će i dalje biti otvorena.

 Zvezda i Pešić u "pat-poziciji” Izvor: MONDO

Mnogo toga ukazuje da će ostati, uprkos nekim njegovim pesimističnim izjavama, koje vjerovatno imaju za cilj da animiraju klupsko rukovodstvo i privuku još neke jake poslovne ljude i sponzorstva.

"Prije godinu dana otpočeli smo eksperiment. Svi smo ušli sa nemalom količinom rizika, pa i ja. Povukli su me Vučićević i Drakulić, koji su djelovali hrabro i pružili mi sigurnost. Za mene je bilo važno da radim u sredini gdje se stvara sastav za najviše domete, posebno u zemlji košarke, kakva je Srbija. Međutim, za više od ovog što je Zvezda pokazala, potrebno je - više", rekao je Pešić dnevnom listu "Sport".

Trofejni stručnjak ponovio je da njegova primanja ni izbliza nisu najvažnija stavka u razgovorima sa Vučićevićem.

"Pitanje je šta bi trebalo da se nadogradi u smislu sistema klupskog funkcionisanja, mogućnosti da klub samostalno obezbjeđuje sredstva za različite aktivnosti".

U poređenju sa izjavom "teško da ću ostati u Zvezdi", Pešić je 48 sati kasnije bio daleko manje određen u pogledu svojih planova za narednu sezonu.

"Nigdje ne žurim, a još manje se uzbuđujem. Novinari dižu bespotrebnu tenziju. Zvezda ima osam-devet igrača koji mogu da predstavljaju nacionalnu i klupsku budućnost. Niko nije odustao, ni igrači, ni nas nekolicina entuzijasta. Ne znam da li ćemo nastaviti tim putem".

Sve u svemu, priča oko Pešićevog ostanka na Malom Kalemegdanu poprima elemente "sapunice", kao i prošle godine, kada je tek dolazio u Zvezdu.

Situacija u klubu sigurno nije laka, ali nedorečenost i neizvjesnost nikome ne idu u prilog. Potencijalna pojačanja neće čekati sredinu avgusta da se u Zvezdi dogovore šta će i kako će, kao što je silom prilika bilo ljeta 2008.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC