• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" u problemu: I Dangubić povređen

Autor mondo.rs

Talentovani bek zabrinuo selektora Aleksandra Đorđevića jer mu je oteklo koleno, pa nije isključeno da će možda naknadno u nacionalni tim biti pozvan još neki igrač.

 "Orlovi" u problemu: I Dangubić povređen Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Aleksandar Đorđević praktično je u jednom danu saznao dve loše vesti.

Najpre da je Ognjen Kuzmić, i pre dolaska na pripreme tima na Kopaonik otpao sa spiska putnika za Mundobasket u Španiji zbog povrede (stres frakturu fibule), a zatim i da su male šanse da i Nemanja Dangubić konkuriše za mesto u timu.

Povezane vesti

 "Dangubić ima problem sa kolenom. Samo je prvi dan trenirao i koleno je počelo da mu otiče. Sve usled napora i leta koje je proveo tako kako je proveo. Šteta. I za njega i za mene. Voleo bih da sam ga video na terenu. Međutim, on je momak koji zna i oseća šta znači ovaj dres. Njegova budućnost se zna gde je i šta je. Ovo su stepenice koje, i te kako, malim koracima mora da prođe da bi došao do njihovog kraja", izjavio je za "Sportski žurnal" Đorđević.

Selektor nije preveliki optimista po pitanju njegovog nastupa.

"Mislim da neće moći da izdrži kompletne pripreme. Iskreno. Ali, ne gubim nadu. Dobro je pa smo na spoljnim pozicijama dobro popunjeni. Mnogi igrači treba da se izbore za svoju poziciju da pokažu šta znaju".

Đorđević je zbog novonastale situacije pomenuo i da postoji mogućnost neki h naknadnih poziva.

"Videćemo. Analiziramo, od srede uveče smo počeli da razmišljamo o tome. Jer i Krstić je još uvek u posebnom programu. Dok ne uđe u neki ritam. Mislim da će on u sledećih sedam do deset dana biti u punom trenažnom procesu, ako ne i ranije. Raduljica polako ulazi u fizičku formu koja mu je potrebna da igra našu košarku. Mora da bude još atletski spremniji, i on to sam zna", istakao je selektor Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC