• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmić: Nisam htio da ispadnem "fukara"

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

"Odmah sam pozvao selektora, da zna da me ne čeka, da ne napravim još veći problem", objašnjava povrijeđeni centar, rodom iz Doboja, koji ponovo neće moći da igra za reprezentaciju Srbije.

Poslije Novice Veličkovića, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević neće moći da računa ni na Ognjena Kuzmića, NBA centra, koji je otkazao učešće na Svjetskom kupu u Španiji.

Razlog njegovog odsustva je povreda, kao što je i selektor precizirao u četvrtak uveče.

"Tokom Ljetnje lige stvorio se žulj na stopalu. Uobičajen bol, ali nastavljaš da treniraš. Onda sam počeo da osjećam bol i u potkoljenici. Kada sam došao u Ouklend, uradio sam magnetnu rezonancu i tada je otkrivena stres fraktura kosti, što zahtijeva od četiri do šest nedjelja van terena. Ispostavilo se da je to problem koji sam vukao i prije žulja", objasnio je Kuzmić razloge svog odsustva "Sportskom žurnalu".

Najblaže rečeno, nije mu prijatno što neće moći da konkuriše za mjesto među "orlovima" na Svjetskom kupu.

"Kako bih se osjetio... Kada sam dobio poziv selektora Đorđevića bio sam presećan. To je ponos. A, onda ti kažu da nećeš moći da uradiš ono što mnogo želiš. Ne mogu da pronađem prave riječi da vam opišem osjećanje. Barem ću ih sve upoznati", dodao je.

Iako je povrijeđen, Kuzmić je u petak otišao na Kopaonik, da se pozdravi sa nesuđenim saigračima i da se i lično javi selektoru.

Vijest da je povrijeđen javio mu je telefonom.

"Pozvao sam ga preko telefona i pričali smo. Ne ide tako da dođem, pa tek onda da mu kažem. Nisam želio da ispadnem 'fukara'. Odmah sam ga pozvao, da zna da me nečeka, da ne napravim još veći problem", rekao je momak rođen u Doboju, koji će šansu da postane "orao" čekati bar do sljedećeg ljeta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC