• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA: Makabi nam duguje izvinjenje

Autor mondo.rs

"Armejci" ljuti na šampiona Evrope jer je najavio povratak Džeremija Parga u Tel Aviv pre kraja pregovora dva kluba. Izraelci brzo odgovorili.

 CSKA: Makabi nam duguje izvinjenje Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Džeremi Pargo (28, 188 cm) vratio se u Makabi ove nedelje, posle dvogodišnje epizode u NBA ligi (Memfis, Klivlend, Filadelfija) i sezone provedene u CSKA.

"Džeremi Pargo, dobrodošao nazad!", napisano je u četvrtak popodne na Twitter profilu Makabija, na veliko nezadovoljstvo ruskog kluba.

Potpredsednica CSKA Natalija Furaeva objasnila je u izjavi za klupski sajt da su "armejci" ljuti na rukovodstvo prvaka Evrope zato što je potvrdio povratak Parga još dok su pregovori bili u toku.

"Pre svega, zahvalila bih se Džeremiju. Na stranu njegovi košarkaški kvaliteti i mane, moram da istaknem da se pokazao kao istinski profesionalac i pravi saigrač. Kao igrač sa stečenom evropskom i NBA reputacijom, radio je naporno i bio pozitivan, bez obzira na svoju ulogu u timu", objasnila je, pa prešla na stvar:

"Kao drugo, moram da istaknem da je situacija oko Pargoovog odlaska poslužila kao odlična ilustracija onoga šta se događa oko CSKA i drugih velikih klubova između sezona. Mnogi izvori, specijalizovani za vesti o transferima, često 'trče pred rudu' i ponekad čak i pretvaraju glasine u činjenice. Navijači stoga postaju zbunjeni, jer ne čuju informaciju od nas".

U ovom slučaju, za stvaranje takvog stanja optužila je i Makabi.

"Smatramo da je neprofesionalno izvestiti javnost o definitivnoj realizaciji transfera u trenutku dok se vode pregovori. Situacija sa Makabijem, koji je objavio vest o potpisivanju ugovora sa Džeremijem u trenutku u kojem smo bili daleko od dogovora sa njegovim agentom, pravi je primer za to. Klub iz Tel Aviva trebalo bi da objavi izvinjenje. Praksa CSKA je da poštujemo svoje partnere i navijače, objavljujući samo potvrđene informacije", izjavila je Furaeva.

Nekoliko sati nakon njenog obraćanja, javilo se i rukovodstvo Makabija:

"To je bila proceduralna stvar, jer je za nas čitav posao bio završen. Nisu nam potrebne lekcije drugih", poručeno je "armejcima".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC