• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skot preuzeo Lejkerse, Pejton asistent?

Autor mondo.rs

Glavni trener uglednog tima iz El-Eja biće nekadašnji šef Nju Džersija, Nju Orleansa i Klivlenda.

Posle (pre)duge i neobećavajuće potrage za novim trenerom. Lejkersi su poverili "palicu" Bajronu Skotu (53). Dogovorena je saradnja na tri godine, "plus jednu".

Prema ugovoru, za četiri sezone u klubu Skot će zaraditi 17 miliona dolara. Pred njim je veliki izazov, koji se može porediti sa vođenjem post-Lebronovog Klivlenda. U prethodnim klubovima imao je više uspeha nego na klupi Kavsa, pre svega u Netsima, koje je 2002. i 2003. godine odveo do NBA finala.

S obzirom na to da je sastav Lejkersa za sledeću sezonu i dalje velika nepoznanica, kao i zdravlje Kobija Brajanta, teško je govoriti o dometima njegovog tima, ali je utisak da momci iz El-Eja mogli da završe sezonu sa većim brojem pobeda od poraza. Za sada su u tim stigli Džeremi Lin, Ed Dejvis I Karlos Buzer.

"Osećaj je fantastičan. Ostvario mi se san. Oduvek sam hteo da vodim Lejkerse, posebno od kada sam postao trener", prvo je što je posle potpisivanja ugovora rekao nekadašnji igrač Lejkersa, Indijane, Vankuvera i Panatinaikosa.

Prema pisanju američkih medija, Skotu će pomagati četiri asistenta, a velika je verovatnoća da jedan od njih bude i Geri Pejton, legendarni plejmejker Sijetla, koji je takođe tokom karijere (u sezoni 2003/04) nastupao za Lejkerse.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC