• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" se predstavili Nišu, zaigrao i Micov

Autor mondo.rs

U hali "Čair", u nedelju uveče odigran je duel "A" i "B" selekcija Srbije. Đorđević prvi put vodio reprezentaciju na utakmici, u kojoj nisu nastupili Krstić, Dangubić, Lučić i Kuzmić. Vladimir Micov na putu oporavka!

Reprezentacija Srbije odigrala je u Nišu prvi kontrolni meč u sklopu priprema za Svetski kup u Španiji (30. avgust - 14. septembar).

U duelu sa "B" selekcijom ostvarila je očekivan i ubedljiv trijumf: 83:57

Selektor Aleksandar Đorđević pružio je šansu svim igračima osim kapitenu Nenadu Krstiću i povređenom dvojcu Vladimir Lučić - Nemanja Dangubić. Centar Ognjen Kuzmić bio je uz ekipu, ali nije konkurisao za meč, kao što neće konkurisati ni za put na Pirineje, zbog povrede.

Posebno je važno to da je Vladimir Micov odigrao prvu utakmicu posle oporavka od infekcije jetre! Krilni košarkaš nastupio je 13 minuta posle višemesečne pauze i ubacio šest poena.

SRBIJA "A" - SRBIJA "B" 83:57 (26:11, 20:15, 25:19, 12:12)

Đorđević je na teren izveo startnu petorku Teodosić, Jović, Kalinić, Bjelica, Štimac.

SRBIJA A: Teodosić 11 (3/5 za tri, 3 as), Micov 6, Micić 2, Bogdanović 6 (2/5 za tri, 3 as), Bjelica 9, Marković 3 (5 as), Kalinić 5, Raduljica 5, Birčević 5, Štimac 6, Simonović 4Mitrović 7, Nedović 7, Jović 8.

SRBIJA B: Otović, Milisavljević 10, Pešaković 19, Peruničić 5, Huskić 4, Milošević, Stojačić 2, Todorović 4, Pešović 2, Živanović, Marelja 10, Silađi 1, Mitrović.

Reprezentacija Srbije vraća se u Beograd, gde će raditi do 31. jula. Prvog dana avgusta otputovaće u Trst, na turnir na kojem će učestvovati i Italija, Kanada i Bosna i Hercegovina.

Selektor Đorđević najavio je da će skratiti tim za Svetski kup upravo posle tog turnira.

"Mislim da ću posle Trsta videti šta i kako i sa kim. Tada ću odraditi taj, najgori i najružniji deo posla", najavio je on prošlog vikenda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC