• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katić: Nisam u Zvezdi, jesam u reprezentaciji

Autor mondo.rs

Iskusni centar izjavio da je, uprkos tome što trenutno nema klub, odmah prihvatio naknadni poziv selektora i to bez razmišljanja.

 Katić: Nisam u Zvezdi, jesam u reprezentaciji Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Raško Katić iznenada je dobio poziv selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da se naknadno priključi timu na pripremama za FIBA Svetsko prvenstvo u Španiji.

Nakon povrede Ognjena Kuzmića iskusnom Katiću opet su se neočekivano otvorila vrata nacionalnog tima kao, pa se priključio ekipi kao i prošle godine pred Eurobasket u Sloveniji.

"Ni ove, niti prošle godine, uopšte nisam razmišljao nakon što sam dobio poziv. To je nacionalni tim, uvek sam na raspolaganju. Sportista sam, to je kao da saberete jedan i jedan. Nema nikakve dileme", izjavio je za "Sportski žurnal" Katić.

On je otkrio da nije više član Crvene zvezde Telekom, da trenutno nema angažman, ali da mu to neće smetati da u reprezentaciji pruži maksimum.

"Nisam više u Zvezdi i na menadžeru je sada da mi pronađe novi klub. Ali, prelazni rok tek počinje. Miran sam. Sigurno će nešto da bude i tu".

Katić je rekao da to što je dobio poziv kasnije neće ništa poremetiti u njegovom odnosu prema nacionalnom timu.

"Nemam taj problem da budem uvređen zbog toga. Posebno zbog toga što sam razumeo taj koncept koji je selektor Đorđević hteo da sprovede, podmlađivanje tima. Ne mogu da prenebregnem činjenicu da imam godina koliko imam, to što se osećam dobro i što imam zdravo telo, to ne znači ništa. Jednostavno, ne mogu da kažem da sam budućnost srpske košarke. Tako je kako je. Međutim, selektor je vremenom verovatno uvideo da mu je potrebno još iskustva, a i povrede su kkumovale tome. jednostavno mu je potreban igrač koji je sadašnjost", dodao je Katić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC