• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević ostaje u Partizanu!

Autor mondo.rs

Kako MONDO nezvanično saznaje, šampion Srbije sledeće sezone će biti jači za povređenog kapitena, koji bi uskoro trebalo da produži ugovor.

 Milosavljević ostaje u Partizanu! Izvor: MN PRESS

Na spisku prvotimaca na Partizanovom sajtu više nema Bogdana Bogdanovića, Žofrija Lovernja, Lea Vestermana i Davisa Bertansa, ali ima Saše Pavlovića i Dragana Milosavljevića, iako je njihov angažman zvanično bio završen pobedom nad Crvenom zvezdom Telekom u četvrtom meču finala plej-ofa.

Prema saznanjima MONDA, od subote je praktično sigurno da će Milosavljevićeva slika biti na toj strani bar još godinu dana, pošto je sa kapitenom postignut dogovor o dinamici isplate zaostalih primanja i visini ugovora za narednu sezonu.

Prethodnih dana se dosta spekulisalo da su na relaciji Partizan - Milosavljević prekinute veze i da je srčani bek spreman da nastavi karijeru u inostranstvu, sa mogućim "prelaznim" periodom u ekipi Mege.

Međutim, ako je nesuglasica i bilo, one su otklonjene i crno-beli bi krajem oktobra, ili početkom novembra, trebalo da dobiju veliko pojačanje.

Izvor: MN PRESS

Tada bi, naime, Dragan Milosavljević (25 godina, 198 cm) trebalo da se vrati na teren, nakon devet do deset meseci pauze zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta na utakmici Top 16 Evrolige protiv Makabija u Tel Avivu.

On je član Partizana od leta 2010, a u kolekciji trofeja ima četiri titule prvaka Srbije, dva šampionska prstena ABA lige i dva Kupa Koraća.

U Humsku 1 ovog leta je stigao samo Andreja Milutinović, a postoji velika želja da dođe i Slovenac Edo Murić, čime bi pozicije "dva" i "tri" bile popunjene.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

andrej

Tako je kapitenu!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC