• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ozbiljna povreda Nedovića

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije suočila se sa novim pehom - Nemanja Nedović povredio stopalo i očekuje ga pauza od tri do četiri nedelje.

 Ozbiljna povreda Nedovića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Selektor Aleksandar Đorđević pre okupljanja reprezentacije za pripreme za FIBA Svetski kup sigurno je imao sliku tima, ali brojne povrede definitivno će odlučiti u kojem će sastavu Srbija igrati u Španiji.

Na meču protiv Bosne i Hercegovine na turniru u Trstu povredio se Nemanja Nedović. Kako MONDO saznaje u pitanju je povreda stopala.

Nastup Nedovića u Španiji doveden je u pitanje, jer je izvesno da će morati na višenedeljnu pauzu. Budući da je do početka takmičenja ostalo 26 dana, jasno je da se Nedovićeve šanse o nastupu na Mundobasketu smanjuju.

Potvrdu da Nedovića očekuje duža pauza dao je i lekar reprezentacije Srbije Dragan Radovanović.

"Posle pregleda obavljenih u Trstu sumnja se na manji prelom pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Nedović se u sredu vraća u Beograd i do kraja nedelje biće urađena magnetna rezonanca. Ukoliko nalaz bude potvrđen, neophodna je imobilizacija i mirovanje u trajanju od tri do četiri nedelje", rekao je za sajt KSS doktor reprezentacije i predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije Dragan Radovanović.

Podsetimo da su zbog povreda sa spiska potencijalnih putnika u Španiju već otpali Vladimir Lučić, Nemanja Dangubić i Ognjen Kuzmić, dok je kapiten Nenad Krstić još rovit i ne trenira punim intenzitetom, ali se očekuje da će biti spreman do Mundobasketa.

FIBA Svetski kup igra se od 30. avgusta do 14. septembra u Španiji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC