• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Teodosić, Avdalović, Aleksandrov...

Svetislav Pešić želi da napravi dobar tim za narednu sezonu. Na spisku želja Zvezde su Aleksandrov, Avdalović, Teodosić, Aškrabić...

 ZVEZDA: Teodosić, Avdalović, Aleksandrov...  Izvor: MONDO

Navijače Crvene zvezde sada najviše kopka koja su se sve imena našla na spisku Svetislava Pešića za narednu sezonu.

Za jedno se od ranije zna i to je Stefan Marković iz Hemofarma... Ostala mogu da se naslute, a svakako je da Kari u rukavu drži i poneko iznenađenje, koje će zateći i predsjednika kluba Slobodana Vučićevića kada bude video spisak i procijenio koliko je taj plan realan.

Od Vučićevićevog odgovora u mnogome zavisi i Pešićev ostanak na Malom Kalemegdanu .

MONDO pokušava da razotkrije imena srpskih košarkaša, koji se nalaze pored Markovićevog.

Nezvanično, u fokusu se nalazi Nemanja Aleksandrov, koji je već nosio dres Crvene zvezde, ali koji dugo već ima ozbiljan problem sa ligamentima desnog koljena, što ga je spriječilo da dostigne projektovane visine u karijeri.

Zanimljiv je i Miloš Teodosić, koji u Olimpijakosu ima nedovoljno minuta da bi se razvio u vrhunskog košarkaša, za šta ima predispozicije. Nije nemoguće da Zvezda pozajmi Teodosića od "bratskog kluba iz Pireja".

U pričama o pojačanjima Zvezde pojavljuje se i jedno ime koje bi svakako uzburkalo strasti na ovim prostorima, a to je Vule Avdalović.

Bivši kapiten Partizana ove sezone postao je višak u Pamesi i nalazi se u potrazi za novim klubom. To u Zvezdi dobro znaju, ali znaju i da je on skup, da vjerovatno ne bi igrao sezonu bez 350, 400 hiljada evra na računu.

To je u ovom trenutku ozbiljan zalogaj za crveno-bijele...

Zvezda bi visinu pod košem mogla da potraži u Ognjenu Aškrabiću, koji je takođe navikao da bude dobro plaćen igrajući po Rusiji. Pretpostavlja se da je Ašketu dosta Rusije i da bi mu prijala promjena, ali koliko bi bio spreman da otkine sebi od plate, to je pitanje...

Vladimir Golubović standardna je tema kada je vrijeme da se pojačaju Zvezda i Partizan, ali je snažni centar u ovom trenutku najmanje vjerovatno pojačanje crveno-bijelih...

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC