• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Iz univerzitetskog u A tim Srbije

Dušan Ivković kaže da je u svakodnevnom kontaktu sa svim najboljim srpskim igračima. Pozivi i "orlovima" iz univerzitetske selekcije.

 Ivković: Iz univerzitetskog u A tim Srbije Izvor: MONDO

Selektor Srbije Dušan Ivković najavio je da će pozvati nekolicinu igrača iz univerzitetske selekcije koji će biti na pripremama za Evropsko prvenstvo sa A timom.

"Očekujem da ću pozvati nekoliko igrača iz ove selekcije među seniore, koji će možda već na EP imati zavidnu ulogu. Ali, to nikako ne bi trebalo da ih opterećuje. Reprezentacija treba timskim duhom da se bori i da dobro igra i pravi rezultate", rekao je Ivković na konferenciji za novinare koja je organizovana povodom predstojeće Univerzijade.

Ivković je rekao i da ima svakodnevnu komunikaciju sa najboljim srpskim košarkašima, prije svih sa Igorom Rakočevićem, koji je ostavio otvoreno pitanje učešća na Evrobasketu u Poljskoj. Takođe, razgovarao je i sa Vuletom Avdalovićem, koji se cijele prošle sezone mučio sa povredama.

Što se tiče Univerzijade, Ivković očekuje da košarka bude sport broj jedan na tom takmičenju.

"Ovo je prije svega košarkaški grad i košarkaški turnir treba da pomogne da Beograd osjeti atmosferu ove manifestacije", rekao je selektor A tima.

Selektor univerzitetskog tima Aleksandar Kesar rekao je da Srbija kao domaćin ima obavezu da ide na najviši plasman, ali...

"Kao domaćini imamo obavezu da želimo da osvojimo medalju. To će, međutim, biti jako teško, jer su rivali izuzetno jaki i biće to vrlo kvalitetno takmičenje. U svakom slučaju, mogu da obećam da ćemo se boriti i igrati najbolje što znamo, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno", rekao je Kesar.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC