• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duda: Ako Rakočević ima problem, neka se javi

"Posljednji put vidio sam se sa Igorom u Vitoriji. Kada smo razgovarali, nije postojala dilema da li će igrati", kaže selektor Srbije Duda Ivković.

 Duda: Ako Rakočević ima problem, neka se javi Izvor: MONDO

Selektor košarkaša Srbije Dušan Ivković ovog proljeća dogovorio je sa Igorom Rakočevićem njegov povratak u reprezentaciju prvi put od SP u Japanu, 2006. godine.

Ipak, prethodnih dana, po završetku sezone u ACB ligi, gubitka titule sa Taukeramikom u finalu plej-ofa protiv Barselone i selidbe u Efes Pilsen, Rakočević je nekoliko puta izrazio zabrinutost da bi zbog povrede Ahilove tetive mogao da otkaže učešće na EP u Poljskoj.

Najbolji strijelac Evrolige trebalo je da zamijeni Miloša Vujanića, koji je bio kapiten tokom kvalifikacija i koji je obnovio povredu koljena, ali...

"Ne mogu sada da odgovorim na vaše pitanje sa "da, čuo sam se" ili "nisam se čuo". Ne vjerujem da Igor želi da komunicira sa mnom preko štampe, jednostavno ne mogu da razgovaram na taj način", rekao je Ivković u Kući košarke.

"Mnogo vodimo računa o zdravlju i oporavku igrača, pratimo ih cijele sezone. Primjer je Nenad Krstić, koji je igrao prošlog ljeta poslije teške povrede. On dobro zna koliko mu je prijao rad u reprezentaciji, poslije toga se preko Rusije vratio u NBA ligu", naveo je Duda primjer Rakočeviću da nema čega da se plaši.

"Imamo vrlo dobar tim, koji se bavi sanacijom povreda i oporavkom poslije njih, odnosno jačanjem dijela tijela koji je u problemu", istakao je selektor, uz podatak da mu se prethodnih dana javio Vule Avdalović i tražio savjet.

Avdalović se oporavlja poslije teške operacije i pokušava da se što bolje pripremi tokom leta kako bi pronašao novi klub, poslije razlaza sa Pamesom.

Ivković dodaje da nema razloga da ne vjeruje onome što se u medijima pojavilo, ali da ne želi da odgovara preko istih.

"Posljednji put vidio sam se sa Igorom u Vitoriji, pred utakmicu sa Barselonom. Kada smo razgovarali, nije postojala takva dilema. Ako kod Rakočevića postoji problem, očekujem da će me kontaktirati i tek tada ću moći više da vam kažem", rekao je Ivković, a prenio "Žurnal".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC