• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milisavljević od srede među "orlovima"

Autor mondo.rs

Malo poznati plejmejker subotičkog Spartaka dobio je poziv da se naknadno priključi "A" reprezentaciji Srbije.

Brojne povrede, posebno na poziciji organizatora igre, navele su selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da pozove još jednog igrača, premda pripreme za FIBA Svetski kup ulaze u završnu fazu.

Kako je prvi objavio specijalizovani košarkaški portal "MVP", reč je o Milošu Milisavljeviću (21), koji je ovog leta pružao odlične partije za "B" reprezentaciju.

"Trebalo je odmah da se pridružim ekipi, ali je u poslednjem trenutku došlo do promene plana, pa ću se priključiti pripremama po povratku reprezentacije sa turnira u Pou", rekao je za "MVP" Milisavljević, koji se proletos sa Spartakom plasirao iz Druge u Prvu mušku ligu Srbije. 

On je nešto široj košarkaškoj javnosti možda ostao u sećanju kao jedan od momaka koji su avgusta 2013. proveli nekoliko nedelja na probi u Partizanu, pomogavši Dušku Vujoševiću da u odsustvu reprezentativaca i povređenih igrača sprovede u delo plan priprema.

"Posle te probe sam rekao sebi da moram da pojačam rad. Istrajao sam u tome i na kraju se isplatilo. Poziv u 'B' selekciju bio je za mene velika čast i tokom leta sam dao sve od sebe. Imao sam posebno veliki motiv da odigram dobro u susretu sa 'A' timom u Nišu. Drago mi je što su ljudi iz KSS znali to da cene".

Podsetimo da je Đorđević posle tog meča pohvalio igrače 'B' selekcije i poručio im da se ne iznenade ako u narednom periodu budu dobili njegov poziv.

Ostaje da se vidi kakva će biti uloga mladog košarkaša na treninzima i eventualno na utakmicama "Trofeja Beograda" narednog vikenda.

Nije realno očekivati da se bori za odlazak na FIBA Svetski kup, ali nikad se ne zna, posebno sa povredama koje nemilice proređuju redove nacionalnog tima...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC