• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Verujemo i rastemo!

Autor mondo.rs

Selektor "orlova" srećan konstatovao posle pobede nad Hrvatskom da njegov tim napreduje. "Uvek je dobro pobediti istorijskog rivala", istakao je.

 Đorđević: Verujemo i rastemo! Izvor: Herve Bellenger/MN Press

Izvor: Herve Bellenger/MN Press

Trijumfom u više nego uzbudljivoj utakmici protiv Hrvatske, reprezentacija Srbije upisala je prvu pobedu na pripremnom turniru u Francuskoj.

Rezultatski ne mnogo važnu, ali na svaki drugi način i te kako značajnu!

Posle nespretno izgubljenog duela sa Grcima, "orlovi" su u subotu u dva navrata uspeli da brzo nadoknade zaostatak za Hrvatima i da najpre izbore produžetak (trojka Simonovića), pa pobedu (trojka Bogdanovića).

I jedan i drugi cilj ostvarili su pogocima za tri, u poslednjim sekundama meča.

"Rastemo kao ekipa i to u smislu timskog duha i timske igre, što me veoma raduje. Svih pet igrača koji su na terenu u svakom trenutku igraju intenzivnu odbranu, što je pokazatelj velike želje i odgovornosti prema igri, saigračima i timu. Ima još dosta stvari u kojima mora još mnogo bolje, ali ovo je proces kroz koji treba da napredujemo", rekao je selektor Aleksandar Đorđević posle utakmice.

Kao osnovne kriterijume prema kojima vidi napredak svog tima, on je istakao snažnu odbranu, dobru tranzicionu igru, trčanje i veliki "pritisak na loptu".

"Pokazalo se da igrači veruju u odbranu, veruju u tim i imaju dobar odnos prema igri, što je pozitivan pokazatelj iz dosadašnjih pripremnih utakmica. Uvek je dobro kada se pobedi istorijski rival, ovakva pobeda u neizvesnoj završnici, može da koristi ekipi u psihološkom smislu. U prvom poluvremenu smo mogli da steknemo i veću prednost, da smo u nekim situacijama tražili jednostavnija rešenja", dodao je Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC