• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilijams: Doneću Zvezdi pobede

Autor mondo.rs

Novi član crveno-belih uskoro će se priključiti ekipi na pripremama na Zlatiboru, a pre dolaska poručuje da je izabrao pravi klub i da će se potruditi da im pomogne svojim iskustvom.

 Vilijams: Doneću Zvezdi pobede Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić od sledeće nedelje na pripremama će imati dvojicu Amerikanaca, Čarlsa Dženskinsa i novajliju Markusa Vilijamsa.

Vilijams, koji je nedavno potpisao ugovor sa crveno-belima i popunio upražnjeno mesto plejmejkera, poručio je da je veoma uzbuđen zbog dolaska u ekipu sa Malog Kalemegdana.

"Čuo sam zaista mnogo lepih stvari o klubu i jedva čekam da se priključim ekipi, počnem da treniram sa timom i upoznam nove saigrače", izjavio je Vilijams.

On smatra da je odabrao pravu sredinu.

"Mislim da je Crvena zvezda bila sjajna opcija za mene. Ove godine ima mlad, ali veoma talentovan tim. Moja želja je da im pomognem svojim iskustvom koliko god mogu da zajednički pobeđujemo i da protiv svakog rivala, bez obzira na takmičenje, budemo konkurentni. Znam da je klub željan pobeda kao i navijači koji mnogo vole košarku i poseduju veliku strast prema klubu".

On je otkrio da mu je Demarkus Nelson, koga će zameniti na mestu organizatora igre, mnogo toga ispričao o crveno-belima.

"Bio sam u kontaktu sa Nelsonom, koji mi je rekao sve najbolje o klubu. Posebno je hvalio Beograd, za koji je rekao da je mnogo lep grad i izvanredan za život. Takođe, spomenuo je i da Zvezda ima najbolje navijače, da takvu podršku sa tribina nije imao prilike da oseti nikada i da ću sigurno uživati igrajući u takvoj atmosferi".

On je rekao da se u sjajnu atmosferu koju prave navijače Zvezde lično uverio prošle sezone prilikom gostovanja Lokomotive Kubanj u prvom kolu Evrolige.

"Sećam se da je bilo jako bučno. Zaista neverovatan ambijent za igranje košarke. Moram da priznam da sam bio oduševljen. Navijači su aktivno učestvovali u utakmici od prvog do poslednjeg minuta meča davajući neverovatnu podršku timu. To se jednostavno ne zaboravlja. Jedva čekam naš novi susret. Mogu da im poručim da ću davati sve od sebe i da ću se sa ostatkom tima truditi da zabeležimo što je moguće više pobeda naredne sezone", rekao je Vilijams.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC