• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pau Gasol igra za Španiju na Eurobasketu!

Pau Gasol i Riki Rubio biće u ekipi koja će u septembru u Poljskoj probati da osvoji prvu titulu evropskog košarkaškog prvaka za Španiju!

 Pau Gasol igra za Španiju na Eurobasketu! Izvor: MONDO

Gasol se dvoumio da li da poslije naporne sezone u NBA Ligi i osvajanja šampionskog prstena sa Los Anđeles Lejkersima ide na pripreme i izloži se dodatnim naporima, ali je želja da osvoji titulu prvaka Evrope za svoju zemlju prevladala.

Španci će imati jezivo jak tim na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Riki Rubio, 18-godišnje košarkaško čudo, izabran je na NBA draftu od Minesote i ako pregovori sa Huventudom urode plodom, možda će i on "preko bare".

Selektor Serhio Skariolo pozvao je i Karlosa Kabezasa umjesto povrijeđenog Hose Manuela Kalderona (Toronto) i Viktora Klavera umjesto penzionisanog kapitena Karlosa Himeneza.

Sastav španske selekcije: Raul Lopez (Real Madrid), Karlos Kabezas (Unikaha), Riki Rubio (Huventud), Huan Karlos Navaro (Barselona), Berni Rodrigez (Unikaha), Rudi Fernandez (Portland), Aleks Mumbru (Real Madrid), Viktor Klever (Pamesa), Horhe Garbahosa (Himki, Rusija), Pau Gasol (Los Anđeles Lejkers), Mark Gasol (Memfis), Felipe Rejes (Real Madrid), Serhio Ljulj (Real Madrid), Saul Blanko (Fuenlabrada), Giljem Rubio (Manresa).

Svjetski šampion Španija prije dve godine u finalu Eurobasketa u Madridu neočekivano je izgubila od Rusije i ponovo je ostala bez evropske krune.

Evropsko prvenstvo u košarci biće održano od 7. do 20. septembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC