• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hadadiju već "duša u nosu"

Autor mondo.rs

Čuveni centar reprezentacije Irana umoran posle dve utakmice za nepuna 24 sata. Ističe da su centri najveća snaga srpskog tima.

Mali fond kvalitetnih igrača već drugog dana šampionata sveta je "došao glave" selekciji Irana.

Kada jedan tim dobije prvu četvrtinu, a onda ode na poluvreme sa 16 poena minusa, jasno je da u njegovoj igri nije bilo ni koncentracije, ni inspiracije.

"Loša utakmica za nas, osim u prvoj četvrtini. Izgubili smo mnogo lopti, primili mnogo lakih koševa i to je odlučilo pobednika. Moramo da nastavimo sa sticanjem iskustva. Sinoć smo igrali protiv Španije, danas protiv Brazila... Naravno da Svetsko prvenstvo nije isto što i utakmice po Aziji", rekao je srpskim novinarima Hamed Hadadi (29 godina, 218 cm).

"Protiv Španije smo potrošili mnogo energije i danas smo bili umorni. Ja sam umoran. Probaćemo da odigramo bolje naredna tri meča".

S obzirom na objektivnu klasu svih učesnika A grupe u Granadi, računica je vrlo prosta.

Ko u ponedeljak oko 17.30 časova bude slavio pobedu, taj će narednog vikenda igrati utakmicu osmine finala u Madridu. Poraženi će u petak ujutru spakovati kofere i krenuti nazad kući.

Srbija ima skor 1-1 i još mečeve protiv Brazila i Španije, dok Iranu (0-2) ostaju Egipat i Francuska.

"Moramo pre svega da zaustavimo vaše visoke igrače, oni su najopasniji. Pa onda i šutere, vaš kontranapad. Ako svedemo broj izgubljenih lopti na 12-13, mislim da možemo da pobedimo", rekao je nekadašnji član Memfis Grizlisa, glasom koji nije odavao mnogo samopouzdanja.

Usledilo je pitanje kome će biti teže da se "dovede u red" za narednu utakmicu - Srbiji posle minimalnog poraza ili Iranu posle rezultatskog debakla...

"Srbima je sada sigurno teže, ali očekujem da baš zato krenu svom snagom na pobedu protiv nas. Ponavljam, treba da se fizički oporavimo što bolje možemo i vidimo šta će se desiti na terenu".

Ponedeljak, 15.30. Pobedi, ili idi kući!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC