• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Hjuston - kremen kamen

Ekipa Hjustona nadigrala je Dalas u gostima ubedljivim rezultatom 113:98 i upisala ukupno sedamnaestu pobedu zaredom u NBA ligi.

 NBA: Hjuston - kremen kamen Izvor: MONDO

Rokitse, u čijim redovima je gotovo neprimetno odsustvo Jao Minga, je predvodio Trejsi Mekgrejdi sa 31 poenom i devet asistencija, dok je Rafer Alston u trijumf "ugradio" 24 pogotka, što je njegov najbolji učinak sezone.

"Jednostavno svi verujemo. Imamo tim sastavljen od igrača koji veruju u sebe, imamo odličnu hemiju i svake večeri izlazimo na teren silno motivisani i mnogo ulažemo da napravimo još jedan dobar rezultat. Tako da nisam iznenadjen serijom", izjavio je Mekgrejdi nakon produženja niske pobeda, nakon čega su stigli na sedmo mesto večne liste NBA lige.

Za razliku od Hjustona Dalas je upisao treći poraz zaredom, bez pomoći suspendovanog Dirka Novickog. U odsustvu nemačkog reprezentativca, koji je morao da odmara nakon grubog starta nad Andrejom Kirilenkom, u ekipi Mavsa istakli su se Džoš Hauard sa 21 poenom i Džejson Teri, koji je ubacio 17 koševa.

Uspešan niz nastavio je i tim San Antonija, koji je na domaćem parketu nadigrao Indijanu sa 108:97. Spursi su tako stigli do jedanaestog trijumfa zaredom, a predvodio ih je Manu Đinobili sa 28 poena, pet skokova i tri asistencije.

Veliki doprinos trijumfu dali su i Toni Parker sa 19 pogodaka, kao i Met Boner koji je uknjižio 15 koševa.

U oslabljenom timu Indijane, koji i dalje ne može da računa na povređene Džamala Tinslija i Džermejna O'Nila, najbolju rolu odigrao je Deni Grendžer, strelac 22 pogotka uz šest uhvaćenih lopti.

Konačno u trećoj utakmici večeri Čikago je pred domaćom publikom uspeo da zaustavi Lebrona Džejmsa, a zatim i Klivlend - 107:96.

Fantastični Lebron je upisao 39 poena i svoj tim praktično sam održavao u igri, ali su domaći, predvodjeni Luolom Dengom i Benom Gordonom, koji su zabeležili po 23 poena, na kraju izvojevali pobedu.

Odličnu partiju za ekipu Čikaga pružio je i novajlija Joakim Noa, koji je za 32 minuta provedenih u igri zabeležio 13 poena, i čak 20 skokova.

REZULTATI
Dalas - Hjuston 98:113
San Antonio - Indijana 108:97
Čikago - Klivlend 107:96

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC