• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Stefan Marković odbio Zvezdu

Crvena zvezda, nezvanično, pristala je na sve uslove mladog reprezentativca, ali je on na kraju ipak odlučio da ostane u Hemofarmu. Postoji zamjena.

 MONDO: Stefan Marković odbio Zvezdu Izvor: MONDO

Kada je časovnik otkucao ponoć i i srijeda zamijenila utorak, pregovori oko prelaska Stefana Markovića iz Hemofarma u Crvenu zvezdu zvanično su završeni. Neuspješno.

MONDO saznaje iz izvora bliskih Crvenoj zvezdi da će mladi reprezentativni plej ostati naredne sezone igrač Hemofarma, ali i da vršački tim takođe neće biti potpuni pobjednik u višenedjeljnoj zavrzlami, jer Marković navodno nema namjeru da potpiše novi, trogodišnji ugovor sa Hemofarmom.

U ponoć, 30. juna, klauzula u njegovom ugovoru po kojoj može da napusti Hemofarm ukoliko neki klub uplati 250.000 evra prestala je da važi, a Markoviću ostaje da odradi još sezonu u Vršcu i da postane slobodan igrač u potrazi za novim klubom.

Po svemu sudeći, on će pokušati da ode u inostranstvo.

Na to upućuje činjenica da je Zvezda u utorak popodne pristala na sve finansijske uslove mladog pleja i njegove menadžerske agencije, pa čak i na uslov da on potpiše samo na godinu dana! Ali, malo prije ponoći, upravi tima sa Malog Kalemegdana saopšteno je da ni to nije dovoljno dobra ponuda i da Stefan neće obavijestiti Hemofarm da želi da ide u predviđenom roku.

U Zvezdi su, kako saznajemo, razočarani, ali ne i obeshrabreni. Izvor MONDA, uz konstataciju da nikome u klubu nije jasno šta je Marković na kraju želio i zbog čega su ovi pregovori ovako dugo trajali, otkrio nam je da postoji adekvatna zamjena za njega na poziciji "plejmejkera", da se radi o igraču reprezentativnog kalibra i da je stariji od Markovića.

"Očigledno problem sa Stefanom nije bio novac, jer smo ispunili sve njegove zahtjeve", izjavio je izvor MONDA.

Ova vijest razočarala je i trenera Zvezde Svetislava Pešića, ali ne bi trebalo da bude presudna na tok pregovora o aktiviranju druge sezone njegovog ugovora potpisanog na "jedan plus jedan", prije 365 dana. Definitivna odluka o ostanku trofejnog stručnjaka mogla bi da proistekne iz novog sastanka, zakazanog za srijedu, kada će za sto sjesti Pešićev menadžer Kapikjoni i predsjednik crveno-bijelih Slobodan Vučićević.

Razgovor Kapikjonija i Opačića u utorak uveče nije bio jednosmjeran, nije se pričalo samo o Pešiću, već i o pojačanjima.

(N. J. - R. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC