• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragutinović: Stefan je čekao Pešića

Stefan Marković imao je "99 odsto izdefinisane uslove" oko prelaska u Zvezdu, rekao je za MONDO Vlada Dragutinović, menadžer srpskog plejmejkera.

 Dragutinović: Stefan je čekao Pešića Izvor: MONDO

Onih preostalih "jedan odsto" bio je Svetislav Pešić, odnosno zvanična potvrda da će on i naredne sezone sjediti na klupi crveno-bijelih.

Do 30. juna u ponoć, do kada je imao mogućnost odlaska iz Hemofarma uz uplatu fiksnog obeštećenja, Marković tu potvrdu nije dobio.

"Mi smo od početka pregovora sa gospodinom Opačićem i Crvenom zvezdom bili vezani za potpis Svetislava Pešića. To je bilo svima jasno. Zvezdin prvi rok za produžetak saradnje sa trenerom bio je 15. jun. Oni su taj rok produžili, ali su znali da se poslije 30. juna o svemu pita Hemofarm".

Dragutinović ističe da Markovićev transfer na Mali Kalemegdan nije prestao da bude aktuelan.

"Mi smo sa Zvezdom izdefinisali 99 odsto uslova, samo se čekalo ispunjenje prvog preduslova. Ako se to dogodi i ako se potom Zvezda i Hemofarm dogovore, zašto da ne".

Kako je igračev agent rekao MONDU, Stefan Marković nije razočaran što se priča sa Zvezdom, za sada, završila na ovakav način.

"Što se tiče sportskog dijela, Stefan je bio zadovoljan ulogom koju mu je namijenio Pešić, ali je isto tako zadovoljan ulogom koju će imati kod Steve Karadžića u Hemofarmu. Mi nijednog trenutka nismo imali problem sa Hemofarmom, niti smo željeli da Stefan promijeni klub po svaku cijenu. U Hemofarmu ima odlične uslove".
I dalje postoji šansa...

Marković je imao na stolu ponudu Vrščana za produžetak ugovora na tri godine, oročenu do 22. juna. Nije pristao na nju i ako se ništa ne promijeni, ostaće u Hemofarmu do ljeta 2010, kada će postati slobodan igrač.

"I dalje postoji šansa da Stefan ode, nebitno da li u Zvezdu ili u inostranstvo. Ali sa tim klubom bi Hemofarm morao da pronađe zajednički interes za transfer", ističe Dragutinović i ponavlja da mu je žao zbog ovakvog ishoda pregovora sa crveno-bijelima.

"Mi smo odradili sve što je bilo do nas. Voljeli bismo da je Stefan imao rok do 1. septembra, a ne do 1. jula, da se odredi prema Hemofarmu. Znam da ni ljudima iz Zvezde nije lako u sadašnjoj ekonomskoj situaciji..."

(I. B. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC