• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić: Tuču sam odavno zaboravio

Autor mondo.rs

Lider srpskog tima kaže da će u meč protiv Grčke ući neopterećen prošlošću i da će velika želja biti naš adut u nedelju uveče.

 Teodosić: Tuču sam odavno zaboravio Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nenad Krstić i Miloš Teodosić sa naše strane su bili glavni akteri nezapamćene tuče sa grčkim reprezentativcima, na prijateljskom meču u Atini avgusta 2010. godine.

Zbog suspenzije su čak propustili prve tri, odnosno dve utakmice Svetskog prvenstva u Turskoj.

Ipak, ma koliko pojavljivanje istih lica (npr. Burusisa) moralo da podseti na taj događaj, igrači kažu da je to stvar prošlosti i da nema razloga da na bilo koji način utiče na ono što će se događati u nedelju od 18 časova na parketu madridske Palate sportova.

"Emocija sigurno ima, samim tim što je osmina finala Mundobasketa. A, tuču sa Grcima sam zaboravio odavno i nema potrebe da je se prisećamo. Imam i prijatelje u njihovom timu, ali ovom prilikom ćemo ta prijateljstva ostaviti sa strane", najavio je Teodosić.

Plejmejker, koji na ovom turniru često igra i "dvojku", priznao je da postoji nervoza ("ne bi bilo normalno da je nema") i da svi u našem timu jedva čekaju da prođe subota.

"Očekujem još uzbudljiviju utakmicu od one na turniru u Francuskoj, ali se nadam da ćemo ovog puta mi pobediti", osvrnuo se na poraz u Pou nakon produžetka, u meču koji je on propustio zbog povrede skočnog zgloba.

Iako su Grci iskusniji i od broja četiri do 15 su odigrali više velikih utakmica, Teodosić smatra da nisu i kvalitetniji.

"Treba da tražimo šansu u borbenosti, kakvu smo pokazali u prethodnim mečevima i u timskom duhu. Ako gledamo samo kvalitet, mislim da nije na našoj, ali ni na njihovoj strani. Tu smo podjednaki, a verujem da će velika želja biti naš adut".

Vrlo je moguće da će nam za pobedu i plasman u četvrtfinale SP opet biti potrebno herojsko delo, mirnoća i lukavstvo u završnici, poput Teodosićeve trojke protiv Španaca pre četiri godine, ili Rašićevih slobodnih bacanja i "polaganja" u meču protiv Hrvata, na istom turniru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC