• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kalina nam je dao krila"

Autor mondo.rs

Bogdanović i Raduljica složni u oceni da je Nikola Kalinić sa dva snažna zakucavanja "povukao" ekipu ka pobedi protiv Grčke u osmini finala Svetskog prvenstva.

Dva sjajna zakucavanja Nikole Kalinića upotpunila su sjajnu partiju srpskih košarkaša u pobedi protiv Grčke za plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Španiji.

Oba poteza viđena su u prvom poluvremenu i po rečima Bogdana Bogdanovića i Miroslava Raduljice, imala su veliki uticaj na dalju igru "orlova".


"Mislim da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, sjajno smo odigrali drugo poluvreme. Pohvalio bih Nikolu Kalinića, koji nas je sa ona dva monstruozna zakucavanja digao, dao nam lakši put, a njih uplašio", rekao je Bogdanović novinarima u Madridu.

Bogdanović je bio najefikasniji u redovima Srbije s 21 poenom, a istakao se i Miroslav Raduljica koji je ubacio 16.

"Mislim da je bila sjajna utakmica, igrali smo konstantno od početka do kraja i davali smo ton meču. Kalina nas je sa onim zakucavanjima digao kao tim, ali ne bih izdvajao nikoga. Igrali smo fizički veoma snažno... Razlika je na kraju bila velika, ali to ne znači da je utakmica bila laka. Grci nisu naivan tim, imaju sjajne pojedince. Presrećan sam zbog pobede", istakao je Raduljica.

Plejmejker Miloš Teodosić naveo je da je ovaj meč recept po kojem reprezentacija uvek treba da igra.

"Velika pobeda i veliki uspeh za nas. Proslavićemo večeras, a onda ćemo se koncentrisati na četvrtfinale koje sledi za tri dana. Svako je dao svoj maksimum, tako uvek treba da igramo. Ko god da nam dođe, to su dve ozbiljne ekipe koje igraju lepu i ozbiljnu košarku", rekao je Teodosić.

Srbija će u četvrtfinalu, u sredu u Madridu, igrati protiv pobednika duela Brazil - Argentina, koji se igra večeras od 22 časa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC