• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Bićemo spremniji nego u Granadi

Autor mondo.rs

"Više bi nam odgovarala Argentina... Borićemo se!", poručuje Nemanja Bjelica dan posle plasmana u četvrtfinale Mundobasketa.

 Bjelica: Bićemo spremniji nego u Granadi Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kao u Granadi 3. septembra, reprezentacije Srbije i Brazila, odnosno Španije i Francuske ponovo će u sredu igrati istog dana, u istoj hali, sa nekoliko sati razmaka.

Četiri ekipe Grupe A boriće se za plasman u polufinale Svetskog prvenstva, pošto su u osmini finala dokazale da je njihov put ka nokaut fazi bio najteži. S obzirom na to, malo je tajni među njima.

To je u razgovoru sa novinarima u Madridu istakao i Nemanja Bjelica, dan posle velike pobede nad Grčkom.

"Igrali smo sa njima i dobro su nam poznati, mada bi nam Argentina više odgovarala u četvrtfinalu. Spremićemo se mnogo bolje, četvrtfinale je ključ i ako to pobedimo borićemo se za medalju. To će biti veliki izazov i motiv za nas", rekao je on.

Košarkaši Srbije i Brazila počeće četrvtfinalni okršaj u sredu od 18.00 časova. Njihov prethodni duel na turniru pripao je južnoameričkog selekciji, 81:73.

"Oni imaju 12 dobrih igrača, visoke centre. Imaju mnogo iskustva, velike asove, njihovi centri godinama dominiraju u NBA ligi. Borićemo se, tako mora da se igra četvrtfinale. Moramo da uđemo maksimalno motivisano, ako možemo da pobedimo u četvrtfinalu, ali da ga ranije rešimo", rekao je Bjelica.

On je istakao dobru atmosferu u ekipi, posebno posle jučerašnje pobede protiv Grčke (90:72).

"Atmosfera je super, bila je i do utakmice sa Grčkom, ali sada smo opušteniji. Mnogo nam je značila ta pobeda, jer smo u grupi pobedili samo Iran i Egipat, sa drugim ekipama smo igrali dobro, ali ih nismo pobedili pa smo bili stegnuti", rekao je Bjelica.

"Koristili smo recept selekcije Grčke iz njihove prve faze, kada su igrali neverovatnu košarku, kao prava ekipa. To smo i mi pokazali. Nadigrali smo ih i pokazali da možemo ravnopravno da igramo protiv svake reprezentacije", dodao je Bjelica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC