• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO na otvaranju "NBA kuće" u Madridu

Autor mondo.rs

Evropska kancelarija NBA lige priredila je efektnu promociju u centru španske prestonice, uz učešće Brusa Bovena, osvajača tri šampionska prstena. Pogledajte snimke i foto-galeriju!

 MONDO na otvaranju "NBA kuće" u Madridu Izvor: Ivan Bogunović/MONDO

Nekoliko stotina fanova NBA lige okupilo se u utorak oko podneva pred madridskim bioskopom "Kaljao", kako bi prisustvovali otvaranju "NBA kuće", družili se sa nekadašnjim asom San Antonio Sparsa Brusom Bovenom i uživali u jednočasovnom zabavnom programu.



Ovo je druga promotivna akcija te vrste koju organizuje NBA Evropa, prva je priređena u Londonu, tokom Olimpijskih igara 2012. godine.

Kako je za MONDO precizirao direktor komunikacija "NBA EMEA", gospodin Tom Markezi, reč je o privremenom punktu, koji će biti otvoren do završetka FIBA Svetskog kupa.


Brusu Bovenu pripala je čast da svečano preseče vrpcu na ulasku u "NBA kuću", a proceduru je pažljivo nadgledao popularni "Harry the Hawk", maskota Atlanta Houksa.

Osim što mogu da kupe dresove, majice, kačkete i drugu opremu NBA timova, posetiocima se pruža prilika da izađu na NBA parket, šutiraju na koš i uživaju u brojnim eksponatima, među kojima se izdvaja kopija Leri O'Brajenovog trofeja, koga sredinom juna svake godine podižu šampioni NBA lige.



Oni koji su tu bili u utorak, mogli su da uživaju u zabavnim tačkama "Harry the Hawka", bravurama akrobatske grupe Los Anđeles Klipersa, a najponosniji je sigurno bio momak, koji je odabran da sa Bovenom odigra partiju igre "H-O-R-S-E" (mada se tom prilikom nije proslavio)!

MONDO koristi priliku da se zahvali uredniku sajta "Sportska centrala" Aleksandru Krstanoviću, čijim posredovanjem smo bili pozvani na ovaj događaj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC