• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Partizana i poruka navijača Pavloviću

Autor mondo.rs

Crno-beli ubedljivo izgubili od Mega Vizure u Sremskoj Mitrovici. Navijači na duhovit način zvali Aleksandra Pavlovića da se vrati u klub.

 Poraz Partizana i poruka navijača Pavloviću Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

 Da li će Aleksandar Pavlović i naredne sezone igrati za Partizan još nije poznato, ali sigurno je da bi ovog utorka uveče dobro došao ekipi Duška Vujoševića.

Crno-beli su u pripremnoj utakmici u Sremskoj Mitrovici ubedljivo poraženi od Mega Vizure: 54:80.

Po izveštaju na sajtu KK Partizan, izabranici trenera Dejan Milojevića odlično su počeli utakmicu i nametnuli svoj ritam od starta. U drugoj četvrtini crno-beli su pojačali odbranu, što je dalo rezultat i u nastavku, posebno u trećoj deonici koju su rešili u svoju korist. Završnica Partizana, međutim, nije bila na nivou, a igrači Mege znali su to da iskoriste i furiozno završe odlučujuću četvrtinu.

Najefikasniji u redovima domaćeg tima bili su Jokić sa 19 i Miljenović sa 18 poena. Pratili su ih Nikolić sa 13 i Krstić sa 10, a u strelce su se upisali još Marelja (9), Jaramaz (5), Bojić (4) i Vrbica (2), dok su Valjković, Simović, Tijanić i Simeunović bili bez poena.

Jedini sa dvocifrenim učinkom u timu Partizana bio je Bezbradica sa 15 postignutih poena. Torlak je zabeležio 8 poena, Bogdanović 6, po 5 su ubacili Marinković, Dalo, Andrić i Milutinović, Gagić je dodao 3, a Šalić 2. Na ovom meču bez poena su bili Jovanović, Aranitović, Kuzeloglu, Lončarević i Miković.

Navijači Partizana iskoristili su ovu utakmicu da pošalju poruku Aleksandru Pavloviću. Po uzoru na nedavnu izjavu Francuza Borisa Daloa, poručili su svom ljubimcu da će da ga "iznabadabadaju" ukoliko se ne vrati u klub.


Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

A u, bas gadan poraz ! A ova ekipa i nemoze vise

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC