• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Stefan Marković možda i ode

Sportski direktor Hemofarma Marko Ivanović izjavio je za MONDO da nije 100 odsto siguran da će Stefan Marković ostati u Vršcu.

 Ivanović: Stefan Marković možda i ode Izvor: MONDO

Govoreći o najboljem igraču Hemofarma i njegovim pregovorima sa Crvenom zvezdom, Ivanović je rekao:

"Stefan ostaje naš igrač dok mi ne odlučimo drugačije. Imao je slobodu da ode uz fiksno obeštećenje. Očigledno je Zvezda više pregovorala po novinama u ovom slučaju".

Upitan da li siguran da će Marković sljedeće sezone igrati za Hemofarm i da li isključuje mogućnost da on ipak ode u Zvezdu ili neki drugi klub, Ivanović je rekao:

"Ne isključujem tu mogućnost, spremni smo da pregovaramo sa svima, pa i sa Zvezdom, mada čudi da nisu to riješili do 1.jula".

Ivanović je naglasio da će se o sastavu ekipe Hemofarma sa kojim će ući u pripreme za novu sezonu znati više sledeće nedelje poslije sastanka čelnih ljudi kluba iz Vršca.

On je dodao da je razočaran odlukom Evrolige da specijalnu pozivnicu za učešće u kvalifikacijama za sledeću sezonu uputi grčkom Arisu, a ne Hemofarmu.

"Ne poštuju se sportski principi. Ovo je poraz za srpsku košarku, jer sutra može nešto slično da se desi nekom drugom timu", rekao je Ivanović i istakao da je "očigledno da se ni Jadranska liga nije borila da dobije tu pozivnicu".

"Mi smo poslali dopis Evroligi između dva kruga dodjele pozivnica, očekujem nekakav odgovor", dodao je Marko Ivanović u izjavi za MONDO.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC