• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vizura: Ne damo Sinoveca Partizanu

Ekipa Partizana angažovala je Stefana Sinoveca, ali čini se da će taj transfer biti u žiži interesovanja bar još neko vrijeme.

 Vizura: Ne damo Sinoveca Partizanu Izvor: MONDO

Naime, Vizura, dosadašnji klub mladog igrača, najavio je žalbu na prelazak Sinoveca u Partizan, jer on sa njima ima potpisan važeći ugovor.

"Stefan je 2007. potpisao ugovor na četiri sezone, što znači da on ističe 2011. godine. Mi smo mu izašli u susret i pustili ga u Himik da riješi neke egzistencijalne probleme, a Partizan ga je u međuvremenu kontaktirao i angažovao. Crno-bijeli su bez našeg znanja potpisali ugovor sa Sinovecom. Smatramo da jednom klubu, koji je priznat u Evropi, nije potrebno da uzima igrače na taj način", izjavio je za "Sport" predsjednik KK Vizura Goran Radojičić.

Tim sa Novog Beograda naročito je pogođen zbog činjenice da je Partizan svojevremeno proglasio Sinoveca netalentovanim i odrekao se njegovih usluga, a sada pošto je izrastao u veoma dobrog igrača, ponovo su se zainteresovali za njega.

"Stefan je prije šest godina došao u naš klub upravo iz Partizana, koji ga je proglasio netalentovanim i neperspektivnim. Prije pomenutog ugovora imao je stipendijski. Mi smo mnogo uložili u njega, uključujući i to da smo mu izašli u susret i pustili ga u Ukrajinu, da zaradi nešto, žrtvujući ispadanje iz lige. Trudili smo se da sve ove godine od njega napravimo igrača i čovjeka. Ovo prvo smo uspjeli, a ovo drugo, što je još važnije i teže, izgleda nismo", istakao je Radojičić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC