• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Biće tvrdo, ali jedva čekamo početak

Kapiten reprezentacije Srbije ističe da će njegov tim imati veoma težak zadatak u polufinalu Mundobasketa, ali da su spremni da dobro potnaju ekipu Francuske.

 Krstić: Biće tvrdo, ali jedva čekamo početak Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije plasmanom u polufinale FIBA Svetskog kupa u Španiji napravili su već veliki uspeh. Ali nemaju nameru da se tu i zaustave. Večeras od 22 časa za ulazak u veliko finale igraće protiv Francuske.

"Postajemo polako svesni šta smo uradili, ali takođe i šanse koja nam se ukazuje. Jedva čekamo početak utakmice sa Francuskom", rekao je Nenad Krstić novinarima u Madridu.

Kapiten srpskog tima istakao je da će odmeriti snage sa odličnim timom koji kao i njegova ekipa, iz meča u meč igra sve bolje.

"Francuzima kako odmiče šampionat forma konstantno raste. Sama činjenica da su dobili domaćina govori o koliko kvalitetnoj ekipi se radi. Mi smo se u to uverili u grupi, ali i na pripremama. Znamo ih dosta dobro i sigurno je da nas očekuje odlična utakmica".

...
Izvor: YouTube


Srbija je plasman u polufinale izborila nakon što je ubedljivo savladala Brazil sa 84:56, dok je Francuska stigla među četiri najbolja tima pošto je iznenadila domaćina Španiju (65:52).

"Bila je dosta tvrda utakmica, Francuzi su je dobili odbranom, sveli su ekipu Španije na pedesetak i nešto poena. Mislim da takvu utakmicu treba očekivati i u polufinalu", rekao je Krstić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC