• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Hido "ispalio" Portland, ide u Toronto

Reptorsi će plaćati Turkoglua 10,1 milion dolara u prvoj sezoni, a onda će u svakoj sledećoj dobijati povišicu od po osam odsto.

 NBA: Hido "ispalio" Portland, ide u Toronto Izvor: MONDO

Nepuna 24 sata pošto su američki elektronski mediji objavili da je Hidajet Turkoglu dao riječ Portland Trejlblejzersima, on je prihvatio ponudu Toronto Reptorsa da za 53 miliona dolara nosi njihov dres u narednih pet sezona!

Toronto je na poziciji niskog krila do sada imao Šona Meriona, Entonija Parkera i Karlosa Delfina.

Svima su ugovori istekli i novac koji su zarađivala ta trojica igrača, biće preusmjeren na račun Turkoglua, jednog od najzaslužnijih za plasman Orlando Medžika u finale plej-ofa.

Hidova plata u Torontu će iznositi 10,1 milion dolara u prvoj sezoni, a onda će u svakoj sledećoj dobijati povišicu od po osam odsto.

Turkoglu će u jedinom kanadskom NBA ligašu zaraditi tri miliona više na nivou kompletnog ugovora, nego što bi zaradio u Portlandu.

Međutim, novac nije razlog što se popularni "brat Hido" iznenada predomislio. Prema nezvaničnim informacijama, njemu i njegovoj supruzi bila je primamljivija ideja o selidbi sa Floride u kosmopolitski grad kakav je Toronto, umjesto u Portland, koji se nalazi na dalekom sjeverozapadu SAD.

Turkoglu se u srijedu sastao sa trenerom Blejzersa Nejtom Mekmilanom, a u četvrtak je otputovao u Portland, gdje je dogovor u načelu sklopljen.

Ipak, umjesto sa Brendonom Rojem i Lamarkusom Oldridžom, Hido će sledeće sezone igrati u nacionalno šarolikom timu Reptorsa, sa Krisom Bošom, Italijanom Barnjanijem, Špancem Kalderonom, Hrvatom Ukićem i drugima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC