• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rim čeka Tripkovića, on bi u Španiju

"Roma je dala ponudu za Uroša, ali mi bismo nešto bolje, pokušavamo da za njega pronađemo klub u Španiji", kaže za MONDO menadžer Ražnatović.

 Rim čeka Tripkovića, on bi u Španiju Izvor: MONDO

Dosta dugo, skoro mjesec dana, nije se čulo ništa o Urošu Tripkoviću.

A onda su italijanski sajtovi, inače odlično obavešteni, objavili da se trofejni bek Partizana nalazi u vrhu liste želja rimske Lotomatike!

Oni navode da su kontakti uveliko uspostavljeni i da bi Tripković kod trenera Fernanda Đentilea trebalo da naslijedi Slovenca Sanija Bećirovića, koji je poslije "skraćivanja" budžeta postao preskup...

"Roma je dala ponudu za Uroša, to nije sporno. Ali mi bismo nešto bolje, tako da i dalje pokušavamo da za njega pronađemo klub u Španiji", otkriva u izjavi za MONDO Miodrag Ražnatović, iz menadžerske agencije Beobasket.

Svi košarkaši koji su bili "viđeni" da ovog ljeta odu iz Partizana, pronašli su nove klubove.

Da li je za brigu to što je već jul, što za nedjelju dana počinju pripreme reprezentacije za EP u Poljskoj, a Tripković još ne zna gdje će igrati sljedeće sezone?

"Nije već jul, tek je jul", odgovara Ražnatović i podsjeća da je košarkaško tržište ovog ljeta potpuno poremećeno, naravno zbog svjetske ekonomske krize.

Iako nije prva opcija, daleko od toga da je Lotomatika otpisana iz konkurencije za potpis rasnog strijelca, zaključio je Miodrag Ražnatović.

"Rim i učešće u Evroligi nikako nisu za otpisivanje. Bilo bi nam jednostavnije da se dogovorimo da je Dejan Bodiroga ostao generalni menadžer Rome, ali nije..."

Iza Uroša Tripkovića (22 godine, 197 cm) je najbolja i najkonstantnija sezona u Evroligi, tokom koje je bilježio 10,1 poen uz 39 odsto ubačenih šuteva za trojku.

(I. B. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC