• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Kakva bizarna povreda Ronda

Autor mondo.rs

Boston naredna dva meseca neće moći da računa na pomoć svog pleja jer je polomio ruku, ali ne pod tušem kako je izjavio.

Boston Seltiksi saopštili su pre nekoliko dana da će Režon Rondo propustiti pripreme kao i prve dve nedelje nove sezone u NBA ligi, jer je polomio levu ruku.

Plejmejker "zelenih" rekao je čelnicima kluba da je pao u svojoj kući prilikom tuširanja, zbog čega je odmah podvrgnut operativnom zahvatu i van terena će biti između šest i osam nedelja.

Ipak, Režon je sakrio istinu.

Neki američki mediji objavili su da je košarkaš Bostona povredu zaradio na rođendanu svoje ćerke u zabavnom parku u Masačusetsu. Navodno je skakao sa decom na trambolini, pa je pao i polomio ruku. Rondo je demantovao te glasine, rekavši da jeste boravio u zabavnom parku, ali da se incident dogodio kasnije kada je sa porodicom stigao kući, iako nije bio baš ubedljiv.

Bilo kako bilo, Rondu je lekar koji ga je operisao rekao da bi mogao da zaigra tek za deset nedelja, ali da postoje dobri izgledi da se na teren vrati i ranije, u zavisnosti kako ruka bude zaceljivala.

Igrač, koji se pojavio u trening kampu Bostona sa fiksiranom levom rukom, rekao je da će pokušati da vežba lagano narednih dana, budući da nije u pitanju šuterska ruka.

Rondo, koji je u prethodne dve sezone propustio 92 utakmice zbog povreda, prošle sezone je odigrao 30 mečeva za Boston uz prosečan učinak od 11,7 poena i 9,8 asistencija po utakmici.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC